Aryasmom22 Ferides ben altını alır gibi açıp poposunu yukarı kaldırıyorum pırtlıyor biraz olsa rahatlıyor😔 ama çok zor gazlı bebek hep inliyor çocuk
Kelebek02 Ferides canm bnm benegım 5 aylık hala gazlı bısuru sey denedm bana mısın demedı bagırsak duzenleyıcı falan da kullandm en son nurse hurveys colex surup kullanmaya basladm baya baya etkı ettı bı dene derım ben gecmıs olsun daha cok kucuk normal yanı gaz sorunu
Derincanan Ferides zinko damla var onu kullan benim kızımda çok gazlı 2+17 günlük zinko ve nurse harvey kullanıyorum çok faydasını gördüm dene derim
omerege2210 Biz öncelikle havaya kaldırıp sallıyoruz, ardından sırtını sıvazlıyoruz. Eğer olmazsa kola veya dize yüzükoyun yatırıp sırtını sıvazlıyoruz. Kiraz çekirdeği yastığını ısıtıp karnına koyuyoruz. Çok zorda kalırsak makatına pişik kremi sürüyoruz.
Aryasmom22 Kelebek02 Kelebek02 ne dozda kullanıyorsunuz acaba biz de kullanıyoruz da bi çay kaşığı veriyorum
omerege2210 Yazdığım şeylerin dışında bağırsak florasını düzenlemesi için Biogaia ve gaz için Nurse Harvey’s damla verdi doktorumuz. Gaz sorunumuz tamamen geçmedi ama eskisi kadar sancılı olmuyor 💪🏻
Aysenur76 omerege2210 ikisini birlikte mi kullanıyorsun ben sadece biogaia kullanıyorum 10 gün oldu hiç bir fark yok diğerini de mi alsam