gbkorkmazzzzzz Oğlum on aylık kahvaltıda asla yumurta yemiyor haşlanmış Forumda ya da omlet tarzı da yemiyor pankek sevmiyor omletin içerisine patates dahil her şeyi karıştırıp denedim yine de yemiyor Yumurtayı nasıl yedirebilirim?
tomvejerry gbkorkmazzzzzz 9 aylık oğlum da sevmiyor ama bir şekilde alışmaları lazım labne avakado ceviz karıştırıp veriyorum biraz yiyo o şekilde denedinizmi
Dilararden gbkorkmazzzzzz benim bebeğim de 15 aylık yumurtalı bir şey yemiyor, ben hep yapıyorum valla. Yanlışlıkla bile 2 çatal yese benim için yeterli.
gbkorkmazzzzzz Dilararden her kahvaltıda mutlaka yumurta koyuyorum geçen artık tak etti avokado yumurta sarısı (haşlanmış) labne ceviz hepsini çektim kefille Shake yaptım verdim öyle içti 💆🏻♀️ yarın bi yumurtalı ekmek deniycem bakalım onu yiyecek mi
gbkorkmazzzzzz Gonul_celen kaşık reddi yaşadığımız için olabildiğince karıştırıp vermeye çalışıyoruz ama onu da çok yemiyor zorla 3 4 kere o kadar. Sonra yine mama istiyor 💆🏻♀️
Dilararden gbkorkmazzzzzz deneyin mutlaka ben hepsini denedim olmuyor. Avokado felan zaten asla yemez umarım sizde işe yarar 🙏🏻🙏🏻💓