Gamze-Sare ayy tam bununla ilgili youtube videosu hazırladım koyacağım “bebekle tatilde otel seçimi ve dikkat edilmesi gerekenler” 😀
Alkolsüz otel derseniz sanırım gitmedim öyle ama gittiklerimi paylaşaym (önereceklerim öyle alkolden taşkınlık yapan tiplerin olduğu oteller değil)
🌸Öncelikle bebek ek gıda dönemindeyse ona uygun otel seçmek daha rahat olur (örneğin aşağıdaki otellerde siz bebeğe göre bir tarif veriyorsunuz, aşçılar hazırlayıp getiriyor)
-Voyage sorgun
-Voyage torba
-Rixos premium belek
-Miramare beach otel
Bunun dışında Rixos Sungate’de Rixy çocuk restoranı vardı, mamalar haşlanmış sebzeler blender vs bulunuyor
🌸 bebek için doğal gölge alanların olması çok önemli, sırf beton olan ağaç bulunmayan otellere gitmeyin bebekler güneşten çok etkilenir. Çam ağacı palmiyelerin olduğu yerlere gidiyorum öğle uykularını da oralarda bebek arabasında uyuyordu hep kızım
🌸 deniz havuz pek önemli değil bence her denizde kızım kollukla yüzdü, kıyıda da kovalarıyla oynadı 1 yaş sonrası böyle çok iyi zaman geçiriyorlar.
🌸 Voyage otelleri mayo bez veriyor ücretsiz bu harika bir hizmet hiç taşımıyorsunuz, rixos sungate’te de mini clubde normal bez veriyordu. Rixos otellerinde mini club efsanedir seramik resim atölyeleri müzik aletleri park vs muhteşem. Çocuk küçük olsa bile oraları gezdirin çok hoşuna gidiyor kızım 10 aylıkken bile baya iyi vakit geçirdik rixos sungate’te.
🌸Voyage sorgunda ücretsiz lunapark vardı mesela 8 aylıkken kucağımda bindi herşeye atlıkarınca dönme dolap vs. Rixos premium belek’te de ücretsiz jetonlu oyuncaklar vardı böyle farklı alanlarla bebekler mutlu oluyor sıkılmıyor asla, tabi siz de mutlu oluyosunuz🥰
🌸herşey dahil otel olmasın diyorsanız denize sıfır otel tercih edin datçada doris otele gittik oda kahvaltı ama yemekleri efsane hiç otelden çıkmasanız da olur, kum sığ denizi var tam çocuklara göreydi.
-Şimdilik aklıma gelenler bunlar yine sorunuz olursa yazabilirsiniz.