Meriskus Hanımlar günaydın ☀️ Hayırlı cumalar Güncel pasaport fiyatları nedir Eşime kızıma ve kendime 10 yıllık çıkartmak istiyorum Nüfüstan çıkarılıyor sanırım doğrumu acaba
beyzacmvrc Meriskus geçen bir tanıdık çıkarttı yanlış olmasın ama 10 veya 15 bin gibi bir rakam söylemişti
kimbumadam Meriskus of cidden en güzel yatırım şuan iyi hatırlattın☺️ 7,8 bin civarı diye biliyorum bende
Meriskus kimbumadam kesinlikle yatırım bencede türkiyede tatiller asırı pahalı balkanlar mısır vs pasapoetla gidilen neresi varsa tatilimi oralarda değerlendirmek istiyorum
sleepnessnami Meriskus evet zaten nvi( nüfus ve vatandaşlık işlemleri) nüfus müdürlüğünden çıkartıyorsunuz gitmeden önce buradan randevu alıyorsunuz
kimbumadam Meriskus Gerçekten mantıklı bende kızım biraz büyüdükten sonra tur tatili tercih ederim kesinlikle
Gzdnr17 Nüfus müdürlüğünde çıkıyor gitmeden randevu alacaksınız ücreti yatıracaksınız makbuzla oraya gideceksiniz ve biyometrik fotoğrafla gideceksiniz
Meriskus kimbumadam turlaro önermiyorum sürü halinde hareket ediyorsun iyi bir deneyim değil bana göre bağımsız istediğin yerlere istediğin saatte gitmek daha güzel tabi tercih meselesi🥰