kucukmelek_ Kızlar ek gidaya geçiş yapıyoruz doktor yoğurtla başla dedi ama yogurt dışarda satilip mayalananlardan mi yoksa babymix fln varmış onlardan mi aliyim.. yardımcı olursanız sevinirim.
Melis1706 kucukmelek_ ben hep evde mayaladim.gunluk sut aldim guzelce kaynattim ekini yakmayacak kovama yani 5-6 sn dayanabilecek kivama geldiginde maya koyup kavanozlara boldum battaniye ile sardim oyle beklettim
BENOYLEUYGUNGORDUMM kucukmelek_ ben yoğurt mayalama makinası aldım. Günlük pastörize süt alıp probiyotik mayalar var onla da mayalıyorum
sakinol66 kucukmelek_ valla ben normal inek sütü aldım kendim yaptım hep oğlum çok severek yiyor bir sıkıntı da olmadı hiç canım
Uykusuz-annee BENOYLEUYGUNGORDUMM probiyotik mayalar markette satiliyormu bende baslicam ek gıdaya doktorum 2 günde 1 taze mayalansin demiş ben nerden bulucam 2 gün de taze sütü buraya Perşembe pazar geliyor sütler ilk 5 gün yoğurt verilsin yazmış ben 3 gün kuralı ile ilerlemeyi dusunuyorum acaba mayaladigim yogurtu 3 gün versem ne olur 🤦♀️
kucukmelek_ sakinol66 anladım canım ne güzel afiyet olsun bebise. Bende inek sütü aldım da burda hep günlük süt fln demişler acaba bişey olurmu diye sorayım dedim.
suilesu kucukmelek_ ben de inek sütü aldım ve mayaladım canım oğlum çok sevmedi yoğurtu ama yine de yumurta sarısının içine katıyorum anlamıyor öyle yiyor
Semaaa39 Uykusuz-annee güvendiğiniz değilse açık süt almanızı tavsiye etmem. Ayrıca ben yoğurt makinesinde mayaşıyorum. 7 kavanozu var hemen hemen 1 haftada bitiyor. Ki oğlum daha 1 yaşında ve yoğurt aşığı. Siz daha yeni başlayacaksınız. Ya az porsiyon şeklinde mayalıcaksınız. Yada 3 günlük yapcaksınız
BENOYLEUYGUNGORDUMM Uykusuz-annee marketlerde var. Ben hergün mayalanıyorum 5 Şişe mayalıyorum 5 gün yetiyo sonra tekrar mayalıyorum
Uykusuz-annee BENOYLEUYGUNGORDUMM benim doktor 2 günde bir taze mayalanma olsun dedi ama marketteki günlük sütleri tercih edicegim açık süt her zmaan bulunmuyor
BENOYLEUYGUNGORDUMM Uykusuz-annee bana doktorum öyle bişey demedi tabi bayat yoğurt da vermiyorum. Migros da pastörize Şişe günlük süt var onlardan alıp yapıyorum