Edacln35 Bugün 4 ay olduk tadımlıklra başlamalımıyım ? 1 haftadır mamayla besleniyoruz. Sütüm az olduğu için. Neler verebilirim ?
Zeynepnisa Edacln35 4 buçuk aylik olduk bizde mama ile besleniyoruz daha bugün doktordaydik sordum yogurt ile baslayabilrsin 3 gun kuralına uyup daha sonra purelere baslayabilirsin dedi
Tugramm Edacln35 benimde 4 bitti bugun basladim yavas yavas tadimlara yogurt peynir muz az az tattiriyorum🤗
Dmlaemre Bence başlama benimde bebeğim 4 aylık ufacık peynir veriyim dedim hemen alerjik oldu. 3 gün kuralını uygulıcam 6. Aydan sonra
Tugramm Edacln35 evet 2 aylik kontrolumuzde kilosu dusuk olursa 4 aylik ek gida inerecegim demisti kilosu gayet iyi ama ben yavas tattriyorum artik
Zeynepnisa Edacln35 bugün konuştum doktorumla daha baslamadm yarın mayalicam inşallah. Ilk gun cay kaşığı ile 2. Gun tatlı 3. Gun yemek kaşığı ile dedi doktorum 6. Aya kadar doyumluk degil herseyi tadımlık vericekmisim ve alerji durumuna bakicaz
eftelya Edacln35 6 aydan önce tadımlık dediğiniz ek gıdalara başlamayın, çook erken..Anne sütü ve mama verebilirsiniz.
karal Edacln35 6.aydan önce başlamayın diyor bütün doktorlar,çok erken daha.Anne sütü ve mama var, tadımlar sonraki süreç acele etmeyin..