umutluanne Benim bebeğim de 2 aylık. bir aydır denemediğimiz emzik kalmadı hiçbirini tutmamıştı. Şimdi arada bir tutmaya başladı hem de ilk aldığım Nuk damaklı emziği. Bazen zamanla da alabiliyorlar sanırım.
frigyalikibele umutluanne ara sıra tutuyor canı isterse 😁 özellikle gaz sancısı çektiğinde emzik tutuyor belki öyle rahatlıyor ama sonra atıyor tekrar
M2_asel Ben bir sürü emzik denedim. Kızım 4.5 aylıkken tuttu. Nuk kullanıyoruz. Simdide emzik olmadan uyumuyor. Bilemedm vermesemiydim birakmak zor olacak gibi. Suan 7.5 aylığız.
frigyalikibele M2_asel yeni anneler mucize çözümler kitabında bebeklerin eninde sonunda emziği de bıraktıklarını söylüyordu. Çok dert etmeyin
M2_asel frigyalikibele umarim öyle olur. Ama gercekten en basinda tutsaydi cok rahat ederdim. Suanda da raht ediorum aslinda en azindan emzik varken battaniyesini falab yalamiyor😂
umutluanne frigyalikibele bizimki de uyku arasında huysuzlandığında ya da kolik sancısı tuttuğu zamanlar bazen alıyor.. umarım emziğe alışırlar da rahatlarız biraz 😅