SetenayCo Bazı şeyleri siyasetin dışında tutmayı öğrenmenin zamanı geldi. Bu tarihi an, gelecek nesillere ışık olsun, Türk çocuklarının uzaktaki uzay hayali yakın olsun. Sevgili Alper, yolun açık olsun.
Tombikdonerartikcokpahali SetenayCo 🥹 çok gururlandık ya rabbim sağlıcakla geri dönmeyi nasip etsin. İlk uçuşta kalbim çıkacaktı sanki yerinden ya düşerlerse ya bir şey olursa diye ama çok şükür 🌹🥹
Arelmommy SetenayCo Dün eşimle saat 2 ye kadar falan izledik ağzım açık izledim o roketin fırlatılışı kapsüllerin uzaydan dünyaya dik bir şekilde bilgisayar başında çalışan yüzlerce insanların sayesinde inmesi pilotların sakinliği çok güzeldii aşırı özendikk😂🫶🏼
gencmom_ SetenayCo Kaynanam kapsüle girmeye çalışmış 🥳🥳🥳 Ahahahahaha 🤣 Canlı yayından izledim aşırı gurur verici eğer okuduğum doğruysa kanserle ilgili çalışma yapılcakmış umarım başarılı olurlar 🥹🇹🇷
SetenayCo Tombikdonerartikcokpahali Hem de nasıl büyük bir gurur. Çocuklarımız için artık harika bir örnek var ülkemizde. Bu gurur hepimize yeter 😍
SetenayCo gencmom_ Evet evet, tıp, astronomi, kimya, fizik alanları başta olmak üzere 13 farklı deney gerçekleştirilecek. Dünya şartları dışında bilimsel deneyleri ve maddelerin tepkilerine bakıyorlar 😎😎
gencmom_ SetenayCo yaaa tüylerim diken diken bence bizim için çok önemli adım kanser bu kadar yayılmışken umarım becerebilirler 14 gün sonra geri döncekler diye okudum kalkarken gözlerim doldu 🥹
SetenayCo gencmom_ Ah gözlerimiz dolmaz olur mu, bir ilk yaşamak bizim için büyük bir şey. Dediğim gibi bazı şeyleri siyasetin dışında tutmayı öğrenmemiz lazım. Alper, tarihimize ismini yazdırdı ve belki de çocuklarımız için harika bir rol model olacak.😍😍 Ve gerçekten kanser konusunda araştırma yapılacaksa dilerim güzel sonuçlar alırlar 👍👍
SetenayCo Arelmommy Ahh hem de nasıl sevgili anne. Böyle harika bir bilim, böyle bir teknoloji. Dilerim Alper Gezeravcı bu konuda iyi bir öncü olur biz de uzay konusunda artık gelişip, geleceği yakalarız.