Beren2323 Nasıl geçer parlatıcı bulaşık deterjanı filan sildim geçti gibi oluyor kuruyunca tekrar çıkıyor
Biz3kisiyiz_ Beren2323 bekleyeyim surda geçen gun eşim dökmüş tüm bardağı leke çıkarıcı ile sildim baktım gidiyor bir kurudu tekrar meydan da şuan bakisiyoruz halı ile 😂
simseklivekalpli Beren2323 kolonya döküp silin bir de. Yeni lekeyi geçiriyor ama eskisini denemedim hiç
Efelar8 Beren2323 Bende annemin halısına döktüm yanlışlıkla sonra kosla halı ve döşeme için olanla sildim hiç leke kalmadı
findiginannesi_ Beren2323 Sıcak suya pril dökün birde öyle. Silin benim halıma da. Çay dökülmüştü 3 gün günde aklıma geldikçe silmiştim çok hafif lekesi var şimdi varla yok arası
Beren2323 Biz3kisiyiz_ işte bende siliyorum iyice geçer gibi oluyor kuruyunca tekrar çıkıyor halım daha yeni yıkamadan gelmişti 🥺
Beren2323 findiginannesi_ daha önce benim de kahve dökülmüştü ilk silmem de diil de bi kaç gün sildim çyle geçti bu nescafe akşam iyice sildik geçti sandık yine çıktı bu da bi kaç gün sürecek heralde
findiginannesi_ Beren2323 Bende de öyle oldu canım ya sildikçe tekrarladı sürekli prille üst üste silince şükür bişey kalmadı pek