e1m1n1eie Bebegimim diş kaşıntısı vsr ordan kulagı agrıyor galıba kulagını cekıyor, elini kulaga göturuyor bide omuzuyla kulagını kapatıyot. Calpolım var acık ama 2ayı geçmiştir tam nezaman actım bilmiylrm. acıldıktan ne kadar sure kullannılır ?
Seliscee e1m1n1eie eczaneci bana ağzı sıkı kapalı şekilde son kullanma tarihine kadar durabilir demişti
Bebegimm1 e1m1n1eie kulagı agrıyor ve sürekli çekiştirip huysuzlanıyorsa doktora gösterin derim bana doktor 1 ay oldugunda yenisini al etkisi azalır demişti ateşi çıktıgında kullanmıştım düşürmemişti 1.5ay geçmişti üstünden sadece
findiginannesi_ e1m1n1eie Şekerlendiyse kullanma canım bende oğlum ateşi varken calpıl vermiştim sabaha nöbet geçirmişti dikkat edin 🥺
bbmoms e1m1n1eie ben son kullanma tarihi geçmediği sürece kullanıyorum calpol ve dolven bir sıkıntı yaşamadım hiç bitene kadar kullanıyorum yani öyle söyleyim geçmiş olsun
e1m1n1eie emineref teşekkür ederimm. Hani doktora gidiyorz calğol acıkmı evet diyorm yenisi yazayım kullan diyorlar ordan bir süpheye düştüm
e1m1n1eie Bebegimm1 ee hastanede yattık kulaklarına baktı doktor bişey yok dedi. Tahminen diş vuruyor oraya
Arvenmasal e1m1n1eie açtıktan bir ay sonra etkisini azaldığını söylemişti doktorumuz bir ay geçince atıyorum yenisini alıyorum gerek olduğunda
mand21 Calpol gibi ilaçlsrın etkisi açıldıktan sonra 2 hafta 1 ay arası kullanılabilir sonrasında etkisi kalmıyo. Bu süre geçtikten sonra verseniz de işe yaramaz yeni kutu alın