Marsila Konuştuğum bazı kızlar var 2.5 yıldır çekiyor bana dedi ki bak içerik soruyorsun ben kurtulmak istiyorum artık dedi çünkü vücudunda insanın bir şeyler çıkıyor böcekler dedi korktum ya 😬🤢 😱
Happilyu Marsila bence bu kadar araştırıp takmayın psikolojinizi bozmayın akışına bırakın ilaçlarınızı düzenli kullanın dua edin Allah şifa verir
Clamss-25 Marsila 2.5 senedir hiç mi temizleneyim dememiş illa kurtulurdu yani yetmezmiş gibi bide mutasyona da uğratmış uyuzu kim bilir kaç kişiye bulaştırmıştır onca zamanda 😱
Marsila Clamss-25 bulaşmamış eşi ve kızından başka her şeyi denemiş wilkinson pomat hayvan ilaçları ev ilaçlamak için ilaçlar hatta gitmiş vilmektini içmiş bildiğiniz
Marsila Clamss-25 Ya bunları duyunca çok kötü oldum.esim de kızdı daha konuşma düşünme şunu psikolojik etkisi de var bunhn tedavi oluyoruz işte dedi haklı yanj adam ama evde kaşınan benim o.kasinsa anlar da Allah korusun yine de kıyamam ona da
Clamss-25 Marsila Eşiniz haklı yıpratmayın kendinizi eğer uyuz sa ilaçlarınızı düzenli kullanın geçer .