Kelebek02 Kızm 6 yasında onda vardı 8 aylık kendı koptu smdı oglum 5 aylık bu hafta kbb de kestrcez ama herhangı bı uyustrma bayıltma falan oluyo mu acısız bı ıslem oldugunu bı kaç snye belkı dk surdugunu bılıyorm ama nasıl yapıyolar blmıyorum kestren varmı??
Sirac71 Kelebek02 nasıl belirti veriyo bende bebeğim de üst dudak bağından şüpheleniyorum emerken ses çıkarıyor memeyi zor tutuyo ucunu alıyo çoğu zaman ve süt akıtıyo
AselHafsa55 Kelebek02 20 günlükken falan gittik biz canım narkoz vericez dediler kabul etmedik küçük bebeğe ne narkozu diye şimdi de kesebilirim dedi doktor dayanabilirseniz yapın dedik bir makasla kesti on saniye belki sürüyor sadece kesilirken bi cıyakladı sonra hemen sustu 😂birkaç damla kan geldi bitti gitti kolay bir şey içini ferah tut ☺️
Kelebek02 Sirac71 oyle bı belırtı blmıyorm da bn kzımdan blıyorm oglumda oyle dilinin alt ucundan dilinn altna ip gbı bı derı var
Kelebek02 AselHafsa55 gecmış olsun sze de cnm ozmn narkoz falan vermeden kıpırdamıyo mu cok hareket etmıyo mu
AselHafsa55 Kelebek02 valla doktor öyle güzel tuttu ki kafasını bende şaştım da kaldım 😂😂hiç kımıldamadı kollarını ben tuttum hemen halletti😂😂zaten tek seferde kesiyor