Tunaa Sadece mama vermek zorunda kalan anneler ? Kac saatte bir kac cc veriyosunuz ve gece beslenmesi nasil oluyor ?
ikizerkekannesi Tunaa bende sadece mama veriyorum biri 3 saate 120 cc diğeri ise 3 saatte 90cc içiyor gecede aynı şekilde ama bu sefer 3 saat değilde 3.5-4 saat aralıklı oluyor (2 ay 19 günlük)
Asgmnnnkmm10 3 saatte 60-90 anca içiyor 100 yapsam hep kalır😊gecede iki kere 30 cc içiyor,benim kız iştahsız yoksa 100 üstü içmeli diye düşünüyorum..
Doraveduru ikizerkekannesi aaa benim bidiklar da aynı hatta biri 90 bile içemiyor bazen 🙈yalnız değilmişim neden az içiyor diye kafaya takiyordum hatta doktora söyledim herşey güzel böyle devam edelim dedi. Tabi az yediği icin kardeşinden 200 gram az almis
ikizerkekannesi Doraveduru bende takıyodum dediğin gibi son 2-3 gündür zorla 120 cc içiriyorum kavga dövüş resmen ama şimdi doktordan geldik 3 aylık kontrolde aralarındaki fark baya olmuş biri 4860 diğeri 5640 olmuş gene kavga dövüş içirmeye devam yani😣
ikizerkekannesi Doraveduru yok gazı yanı var ama sap simplex ve biogaia kullanıyoruz onlar baya rahatlatıyor bizimkisi keyfine içmiyor gezinerek bakınırken içiyor evladım diye demiyorum ama uyuz biraz😁😁