toyanne Kızlar pes etmeme o kadar az kaldı ki o kadar az. 17 aylık oğlum var her şeyi benim üzerimde. Dığduğudnan beri uyumaz. Abartmıyorum cidden uyumuyor. Hepimiz aşırı şaşkınız uyumadan nasıl ayakta gezebiliyor diye. Doktorlar uyku için bi ilaç vermiyor. Genelde alerji ilacı veriyor. Piyasadaki bütün ilaçları kullandık gram uyku yapmıyor. Ne gece ne gündüz o uykusuz ben uykusuz. Ayak bileklerim sallamaktan sızım sızım sızlıyor. Belimi artık hissetmiyorum. Başkasında asla uyumuyor eşim haftasını bi gece bakar o gece uyursam uyurum bi. Çok yıprandım. Hem fiziksel hem duygusal. Sinir sistemim hiç iyi değil. Vücut ağrılarım bi yandan psikolojik yorgunluk sinir bi yandan ay bana bir şey söyleyin nolur kafayı yiyeceğim yoksa
Hosgeldinbebekk toyanne yerde sallanan hamak ve pışpışla uyuyor benim de hala ya ama uykuyu sevmeyen çocuk sevmiyor . Aileniz falan yok mu yakında arada gece falan bırakacağınız ya da sizde kalacak ?
toyanne toyanne hasta olmaya dahi fırsatım yok baze in keşke hasta olsam da mecbur bi iki gün dinlensem yatsam diyorum
Rez toyanne 17 aylıkken başlamıştı uyku sorunu bizde de, sallamayıp, kendi halinde bırakırdım, uykuya geçerdi kendi kendine,siz üstüne düştükçe tersine yapar normal bu aylarda
toyanne Maka_Paka kv yok annemde bakamıyor kimse uğraşamıyor uyuyamıyor yedirmiyor yami baş edemiyoruz diyorlar
toyanne Hosgeldinbebekk sormayın hamak falan her şey var bizde de yakınlarım bakamadıklarını söylüyor
toyanne Rez onu da deniyorum ama yatakta durmaz dolaşır uymağı için sersem oluyor ve kendini kapıya falan çarpıyor
Minigim38 toyanne 15 aylık olacağız 3 gündür toplam 3 saat uykuyla duruyorum direndikce direniyor, epilepsi hastası ilaç kullanamıyoruz 18 19 saat uyumadığı oluyor gerçekten uyumayan bebek kadar zor bisey görmedim. Delirmemek elde değil
bebiskolar Dışarı çıkarıp gezdirin, arabayla ya da yürüyerek. Açık hava alıp eve gelen çocuk uyur. Bence deneyin uykusuz bebek çok zordur bilirim.