Kubrs Uyumuyo 10 yatiriyrum gece sabah da 6 7 gibi kalkiyo yok dün saydım tam 15 kere uyandi delircem kocam horluyor uyandırıyor diye onu bile başka odaya gönderdim yok ya yarım saatte 2 kere uyaniyo yaa ne yapayım ne edeyim Bülen bi akıl versin ne olur ya psikolojim bozuldu aglyacam artik
gulyabani Kubrs kızım 18 aylık 3 aydır gece kalkıp saatlerce uyumuyo bende hergece ağlıyorum sinirden uykusuzluktan hepsi birbirine girdi artık. 3 ay dile kolay…. Artık geceleri anksiyetem oluştu valla. Ne zaman düzene gircek 1 buçuk yaşına girdi bilmiyorum yavaş yavaşta ümidi kesiyorum
hepsineyeterim Kubrs atak haftasi gibi geldi bana biraz sabırlı ol tekrardan uykuya geçir ışığı açma zamanla düzelir ama herhangi bir rahatsızlığı varsa bilemem olmadı doktora götür gün içinde nasıl bi yokla herhangi huysuzlugu var ki diye eli agiz da olur kulağında olur ya da burnu hafiften tikalidir veya gazi vardır karni şişdir.
poncikbiranne190_ Kubrs bebeğiniz kaç aylık? Özellikle 3. Ve 8. Ayda atak dönemleri oluyor diye biliyorum. Geçici bir problem olduğunu unutmayın, gündüzleri enerji toplamaya çalışın
Aybuke54 Kubrs benmkide öyleydi doymuyor mus meğerse kızım sütüm yetmio mus mama kullanmaya basladim Allah’a şükür düzeldi
miraytan Uyanıyorsa bi sıkıntısı vardır muhtemelen gazı filan mı var acaba yada yattığı yer rahat olmayabilir. Biz kızıma yeni yatak aldık sevmedi onu sürekli ağlayarak uyandı öyle bişey olabilir mi acaba
Kubrs miraytan 3 ayda uyuyodu gece 2 kere uyaniyodu 3 cu de tümden uyanıyorum 4 . Ayrandan sonra ne oldu anlamadım 7 aylik neredeyse yok yani ne yapsam olmuyo terliyo desem yok terlemiyo usuyo desem üşümüyorum 2 buçuk aylık olana kadar gazı vardı e gazada yok surekli uyaniyor anlamadim gitti
Elifdemir1907 Kubrs 7 buçuk ayligiz 7 aydan beri bizde de uyku yok sabah uyuyo 9-10 gibi akşam 8 gibi kalkıyoruz sonra sabaha kadar maraton 😪 damakları çok şişmiş ben ondan olabilecegini düşünüyorum uyku düzenini tamamen degiştirdi neden böyle bende anlayamıyorum dönem dönem böyle yapıyor ama 1 ay falan sürüyo veya 2-3 hafta fix sürüyo uyku düzeninin düzelmesi 🥺
Yusufyagizt Kubrs canim benim oglumda oyleydi ya 5. Ayda bi bozuldu uykusu yataga koyuyorm 15 dk sonra bagra bagra uyaniyodu bu boyle 2 ay falan gitti disi cikti simdi 10 aylik hala dis cikarirken araara yasiyoruz bunu acaba disimi gelicek
Kubrs gulyabani valla sanırım bende aynı olacam o yaşlarda yok yani uyumuyo anlamadim gitti bi yeri agriyo desem yok dis daha gelmiyo muş doktor dedi e çok sukur hasta değil yani derdi ne anlamdim gitti
mavikusasel_ gulyabani benim kızım da öyleydi gece kalkar saatlerce uyumazdı sabahlara kadar doktora götürdük idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Enfeksiyon uykusuzluk yaparmış siz de baktırın bir isterseniz 3 ay çok uzun süre. Allah yardım etsin inşallah
huzurluaycicek Atak donemi olabilir, diş, gaz olabilir, benimki de uyumamışti bir ara gece 2 ye kadar sonra uyudu uyandı, uyudu uyandı 😒
Kubrs huzurluaycicek eskiden 2 yada 3 kere uyaniyodu ve gözünü açmadan emip uyuyodu simdi surekli uyaniyo emiyor gibi biraz cekiyo biraz fazla emmeye kalksa direk uykusu dagiliyo bende hemen emzigi verip ağzına heri yatiriyorum ama bu durum bi gecede 10 kez tekrarlaniyo deli oldum artik
Kubrs hepsineyeterim kulağına dişine baktı doktor çok sukr bisey yok doymuyor desem e ek gıdaya geçtik veriyorum yatarken de hadi suyun doyurmuyor desem ki sütüm var bence bilemiyorum 😏
gulyabani Kubrs kızımda öyle ağlama sızlanma yok gayet mutlu uyanıyo enerjik bi şekilde sabah olmuş gibi hayatına devam ediyo 😳
hepsineyeterim Kubrs o zaman atak haftası sana kalan sabırlı olmak ve bence desteksiz uykuya alistir çok ekmeğini yersin aşırı rahatlarsın naçizane tavsiyem burada tavsiye verirken çekiniyorum şartlarını bebeğini bilmiyorum. Ama sen beni dinle desteksiz uyut meme de uyumasına asla izin verme yatağında kendi kendine uyusun şimdi nasıl olacak diyeceksin onu sen daha iyi bilirsin her bebek farklıdır benim kızım yüz üstü uyumayı severdi öyle oynarken uykuya damarda ve uyku saatlerine aşırı önem verirdim 10 buçuk aylık oldu hala uyku saatine önem veririm hiçbir yere gitmem düzeni bozulmasın diye
Alpi2023 Kubrs bizde de aynı problem var tam 5.5 aylıkken başladı. Gece 2-3 kere uyanan çocuk 1 aydır 8-9 kere ağlayarak uyanıyo gözü de kapalı şekilde ama tam uyanık gibi de değil anlamadım hiç ek gıdaya geçtikten sonra başladı ondan mı acaba diye de şüpheleniyorum
Kubrs Birisimiki yani yazmış insanlar burda bakıyorum sutumde var yani acaba yokmu diyorum. Hatta bi skiy8m bakıyım dedim baya imiside fışkırıyor yani var gibi gece öğünü yapsam yatmadan acaba ?😏
Slmrkn Kubrs tulum giydirin yatağı geniş olsun yastıksız rahat dönebilsin mutlaka uykudan önce karnını doyuran dua okuyun Rabbım güzel uykular versin
Kubrs Slmrkn çok isterim ama onuda denedim daha fazla uyaniyo hatta direk uyaniyo benim ki kundaksiz uyumuyo gazlı bi cocuk du oyuzden kundak iyi geldi kundaga alsitirdik dedim ki kundagj bıraktım elini kokusu sallıyo hata benim gece saçımı cekiyk gözümü parmaklık uyandırıyor kendini geri kundaklama başladım bnde
Kubrs Alpi2023 bizde de 4 ay da başladı ama eskiden daha az uyaniyodu simdi artık daha fazla 4. Ay atagindan beri böyle bi düzeltemedik ya
Kubrs Yusufyagizt 1 aydır bizde böyleyiz geçen haftalarda da ateşledi bi ara ishal oldu doktor bütün belirtiler dis dedi ama gelen yok dedi cidden üstünden 3 hafta geçti hala dis felan yok yani