girlmomm Evet bayanlar soru yukarıda bebekleriniz kaçıncı ayda emekledi herhangi bir egzersiz yaptırdınız mı? Benimki 6.5 aylık ama yüz üstü durmayı sevmiyor 🫠 bir anda kendiliğinden emekler mi ki
Cinarabia girlmomm 6 aylıkken emeklemeye başladı emeklemesi için bir şey yapmamıştım tamamen kendisi hazırdı
Kubracns girlmomm biz bugün tam 7 aylığız yüz üstü yatırdığımda almak istediği şeyi çırpınarak sürünerek zorla alıyor ama ellerinin üzerinde durup poposunu kaldırmıyor normal yılan gibi yerde çırpınarak gidiyor yavrum ne zaman normal emekler açıksa bende merak ediyorum
Seheeeeeeer Kubracns aynı öyleydik şimdi 9 buçuk aylık aşırı hızlı gidiyor ama hala popo kalkmıyor sanırım bu şekilde devam edicez göbeğini kaldıramıyor 😂😂
durukusu Benim ki de asla yüzüstü yatmıyor 4 ay 8 günlüğüz bizde bizimki de zor emekler gibi geliyor bana
huzurluaycicek girlmomm egzersiz yaptırabilirsiniz bacaklari ileri geri yaptırın, kolları da ileri geriz capraz vs yaptırın her gün 2 defa fisfis kayıkçı gibi işte, kasları çalışsın
damlaka girlmomm 7 aylıkken emekledi 7 buçuk aylık gibi bi yerlere tutunup kalktı hala heryere tutunup ayağa dikiyor kendini 11 aylığız bakalım ne zaman yürüyecek hanfendi
kidskuzey Oğlum 7 ay 18 günlük poposunun üstünde gidiyor yüz üstü yatıncada ellerının üstünde duruyor çırpınıyor ama daha dizlerının üstünde surtünemıyor
girlmomm kidskuzey bi arkadaşımında popo üstü gidiyordu sizinki gibi 11 aylıkken düz emeklemeye başladı 🥰
Masal0203 girlmomm 6 aylıkken emekledi 7 aylıkken ayağa kalktı koltuklarda geziyor kendiliğinden birden emekledi bizde şaşırdık
damlaka girlmomm önüne sevdiği diikatıni çektiği oyuncak falan koydum karşında emekler gibi yapıyordum oda beni izliyordu ilk ellerinin üstüne kendini kaldırdı sonra adım attı o şekil emekledi