berilberra Kızlar bebeğim 3 aylık ve uykusunda korkuyor yani ben korktuğunu düşünüyorum.Bir anda kollarını yukarı kaldırıp ağlamaya başlıyor.Elinden tutup sakinleştiriyorum sonra geri uykuya dalıyor.Bu durumla karşılaşan var mı?
Abaegrk berilberra aynı şikayetle doktora gittim önce nazar falan sanmıştım. Sonra reflü teşhisi koydu Dr. Yatınca mide suyu boğazına gelip canını yaktığı için çığlık atarak sıçrayarak uyanıyor dedl. Şurup kullandik ve anında geçti
morsevenanne9 berilberra benim kızımda aynı şekilde oluyor kollarını kaldırıyor böyle gözlerini aciyor nefes nefese böyle uyanıyor birden birkaç kez oluyor bu uyuyamıyor uykuya tam dalamiyor
mrsatsy Benimde oğlum 5 aylık, hem uykusunda hemde normalde hafif yüksek bir ses olduğunda çok korkuyor sebebini bilmiyorum bende
berilberra Abaegrk hımmm öyleyse bir doktorumuza danışalım. Benim bebeğimde her zaman olmuyor.Sizde her zaman mı oluyordu yoksa arada mı
Abaegrk berilberra arada oluyordu sonra gitgide sıklaştı yanlış hatırlamıyorsam 2 buçuk 3 aylık falandı
Abaegrk berilberra doktora gösterin bakalım. Bizde ayrıca süt kesiği tarzda kusma yüzünü eksitme beslenme sırasında huysuzlanma da vardı. Reflü ise çözümü çok basit merak etmeyin 🥰