AyzOznr Merhaba kızlar batıya tayinimiz çıktı önerebileceğiniz iller neler hem kira hem çalışma hem maaş bakımından 😊 eşim askeri personel
hnnl AyzOznr bizde yaza tayinciyiz eşim karacı Manisa Konya Isparta Eğirdir felan yazdı sizin bölüme alan a göre çalışma ortamına göre eşiniz her bölgesi sorsun ona göre yapsın tercih canım iş ortamı açısından felan
Alparslaninannesii AyzOznr bizde cizredeyiz batıya gidicez Konya 24 çalışıp 48 dinleniyormuş bizde nereyi yazıcaz bilmiyorum manisa çanakkale falan istiyor eşimde
metedeniz Diyarbakırdan zonguldağa geldik biz tercihlere zonguldağın Z sini yazana çıkıyor😀 ben seviyorum güzel yer kiralar da malum her yer gibi yüksek çalışma şartları da tamamen komtana bağlı
AyzOznr hnnl öyle yapıyoruz canım şimdiden soruşturmaya başladık ama insan bi korkmuyoda değil 😂 malum kiralar da çok yüksek
hnnl AyzOznr bende aynı iki yılda tayin olmaktan nefret geldi rezillik devamlı 3 çocukla tekim kafayı yememe ramak kaldı
metedeniz Biz ilçesindeyiz en güzel ilçelerinden birindeyiz ereğlide canım güzel benim eşim de jandarma motorize oldugu için sabah 8 akşam 5 hafta sonları tatl aksi bi olay olmadıkça diğer branşı olmayan arkadaşlar içinde çalışma mesai ve hazır kıta şeklinde
Merve67 metedeniz ben ve eşim eregliliyiz ereglimiz çok sakin bi yer Bizde bu sene dogudan batıya tayinciyiz