Kubra57 Melike_ikra steril gazlı bez ile karbonatlı su yapıp ağzının içini o şekilde temizleyebilirsiniz, kendi göğüs ucunuzu da aynı şekilde temizleyip nemlendirmenizin faydası olacaktır
Emre- Melike_ikra Bizimde daha bir kaç ay öncesinde başımıza geldi eczaneden pamukçuk ilacı aldım kullandıktan bir hafta sonra bitti
findiginannesi_ Melike_ikra Pamukçuğu pamuklu bi bezle yarım bardak suya yarım çay kaşığı karbonat dök bebeğinin ağzını 4-5 defa ileri geri sil canım benim oğlum pamukçuk olunca göğsüm çok ağrıyor emerken o da bu aralar iştahsız geçmiş olsun kendi göğsünüzü de her emzirmelerden sonra temizleyin
berilberra Gazlı bezi ılık su ile ıslatın ve parmağınıza dolayın dilinin üstünü temizleyin.Ağızları çok küçük olduğu için ben parmağımı sokamadım gazlı bezi kulak çubuğuna dolayıp öyle temizliyorum.Ama yinede geride kalıyor beyazlık 🙈
adasahil Melike_ikra karbonatlı su yapılması gerekiyor doktorlarında önerdiği fakat kendi meme ucunu da temizlemelisin tekrar etmesi bu sebebten ötürü kendi memenden geçiyormuş
ygmr4705 Ya da emzik tutuyorsa emziğini bir bardağın içine karbonat biraz da su döküyorum ona batırıp ağzına emzıgı veriyorum gidiyor
Melike_ikra adasahil hayır ağızdaki pamukçuk bebeği rahatsız eder mi ağrı falan yapar mı demek istedim ?
cnnhcsmn Melike_ikra ağrı yapıyor mı bilmiyorum ama emmek istemiyorlar :( benm kızımda 3 ayına girecek onda da var, damla kullandık, karbonatlı suyla temizledik geçmedi hala :( karbonatlı suya devam ediyorum yine
Edaltundag Melike_ikra pamukçuk ağrı yapar bizim dilimizde en ufak beyaz yara çıktığında yemek yemekte zorlanıyoruz🥲 inşallah çabuk geçer karbonatlı su sabah akşam silin🫶
Melike_ikra Edaltundag demekki o yüzden durmuyor ağlıyor iştahı kapandı. Umarım geçer teşekkür ederim ❤️
rozeriin Gazlı bezle baş edemedim ben yapıyorum yarım saat sonra ağzı yine aynı oluyordu mikostatin diye bir damla vardı onu kullanmaya başladım baya azaldı ilacı bırakınca geri baslar mi emin degilim
Melike_ikra rozeriin evet doktorum yazdı bana o damladan onuda kullanıyorum. Ekstra böyle doğal yolla da temizleyebilirmiyim diye sordum