obsesifanne 5,5 aylıj bebeğime krup teşhisi kondu ve doktorumuz prednol L verdi. Bu gece bir ampülün yarısını içir. Tek sefer kullanacaksın dedi. İlacın adını forumda aratana kadar hiçbir sıkıntı yoktu ama şimdi korkuyorum vermeye… var mı kullanan
ppzeynep obsesifanne Kortizonlu ilaç. 4 yaşındaki oğluma geçen ay damardan uyguladılar acil müdahaleyle. Bilmiyordum ne yapıldığını. Araştırınca ben de üzüldüm ama 🤷🏻♀️ Birçok kişiye de veriyormuş doktorlar. Başka bir doktora daha danışın bence.
alyamoms_ obsesifanne doktor benim kızıma verdi ben güvenmeyip başka doktora daha götürdüm oda kullanma dedi kullanmadım korktum
Sahingiller_2 obsesifanne kortizonlu ilaç grubu. İnflamasyonlarda kullanılır. Zorunlu olmadıkça çocuklarda kullanilmaz ama ben olsam verirdim krup açısından diyorum. Zaten hafif bir soğuk algınlığı olsa vermezdim. Yinede siz bilirsiniz
obsesifanne alyamoms_ Bu havada da sürekli dışarı çıkarmak istemiyorum çocuğumu zaten hastahaneler daha beter hastalık kaynıyor 😞 Ama bende güvenemedim… Bakıcam artık online görüşeceğim olmadı.
obsesifanne Aslanpars Bende görüştüm evet böyle düşündüm ilacı verdim zaten 1 ml verdim muhtemelen ilerlemesini önlemek için verdi