melekgvn3 Kızlar bebeğim 3 aylik ve konak oldu daha da genişliyor sanki nasıl geçirebilirim zeytinyağı sürdüm beklettim tarakla aldım duşta da taradım yine sonraki gün ilerlemiş bir şekilde bu normal mi neden geçmiyor
minikveannesii melekgvn3 benim bebeğim de 2 aylık benim bebeğimimde de oluştu biraz araştırdığımda zeytinyağını önerenler de vardı önermeyenler de vardı ben de bebek yağı ile masaj yaptım taradm birkaç saat böyle durdu daha sonra duşunu aldırdım tabii biraz kalmıştı yine kepeklenmesi ama ertesi gün duş aldırdığımda birçoğu gitmişti
SweetMom__ melekgvn3 bende zeytin yağı denedim olmadi sonra hindistan yağı sürdüm çok iyi geldi mis gibi sacları daha da parladı temiz oldu oglumun
Yalancipislikler melekgvn3 banyodan önce bebe yağı sürüp tarıyordum sonra banyo yaptırıyordum. 3 defa da bitti
Cutemom07 melekgvn3 Maalesef bizdede var kaşlarında vardı onlar kendiliğinden geçti ama başındakiler önden arkaya doğru ilerliyor. Zeytinyağı sürüp yıkayınca faydası oluyor ama tamamen geçmiyor. Zeytinyağı da tam arınmıyor duşta. Kızım 3 aylık ne yapsam bilemedim. Geçsin istiyorum artık iyice kabuk kabuk oldu
melekgvn3 Cutemom07 evet benim bebeğimde de arkadan öne doğru ilerliyor yarın Hindistan cevizi yağını kullanıcam bi faydasını görürsem sizi de yanitlarim
melekgvn3 Cutemom07 Hindistan cevizi yağını kullandım 2 3 saatlik arayla her kullanımda taradım ve bir günde hepsini temizledim mutlaka deneyin
hilarious Zeytinyağlı ile yapıyodum tamamı temizlenmiyodu ve tekrarlıyordu dr zeytinyağı ile karbonat karıştırıp yap dedi tek seferde tertemiz oldu bi daha da tekrarlamadı çok şükür 💖 şiddetle tavsiyedirr
Cutemom07 hilarious Karnonatı doktorunuz mu söyledi, bana da söylediler de korkuyorum bir zararı olmaz değil mi çünkü zeytinyağı geçirmiyor
hilarious Cutemom07 evet evet cocuk dr umuz söyledi ☺️ ben de bi tereddüt etmiştim ama sonra biberon emzik vs de temizlediğim için denedim tarak biraz zor temizlendi ama 😂
hilarious Cutemom07 chicconun ikili tarağından almıştım plastik olanıyla taradım konak tarağı diye geçiyor. Bu baba tarakları vardır ya onlar gibi sık dişli bir tarakla bastırmadan yavaşca tarayacaksın saçların çıkış yönünün tersine ☺️ mis gibi oluyor karışımı sürünce 1 saat falan beklet ama yumuşasın konaklı deri