Seydaaa5 Kızlar 17 aylık kızımın kilosu sınırda doktor sütlü yulaf yap dedi hem doyurucu hem sağlıklı dedi yapıp yediren var mı olumlu sonuçlar aldınız mı
pasaklisinkukuli Seydaaa5 yulaf hep yaparım ama sütle yapmadım su ike yapıyom eve alınca süt denicem aklımda benim de
Aslicamm Seydaaa5 sütle yapmam ama suyla yaparım bazen kilo aldırmak istiyosaniz kuruyemiş kurumeyveli yapabilirsiniz suyla pisirip
Seydaaa5 Aslicamm ceviz badem fındık fıstık ezip içine katarım muz bal pekmez öyle ama doktor su işe yapma süt ile yap dedi bi sorayım dedim
pasaklisinkukuli Seydaaa5 bu akşam yaptım daha cennet hurması yarım küçük bşr muz bir ceviz blenderdan gecşrdim çünkü buzkuydu meyveler yulafı pişirdim
Seydaaa5 livanurvealpinannesi61 iştahı güzeldi ama bi hastalık oldu sonra ağzına kaşık bile sunmuyor aç geziyor akşama kadar mama yiyordu onu da bıraktık 10.300 17 aylık 85 cm boy
livanurvealpinannesi61 Seydaaa5 kilosu az diyen çocuk doktoru mu bence siz doktorunuzu değiştirin başka doktora sorun 18 ay ortalama 9 kilo olmalı persentil tablosuna göre kilosu normal %50 de buda gayet iyi oluyor