Melis1706 Duygu-320344 dogumdan sonra 2. Kesinlikle istemiyorum dedim ama buyukte konusmak istemiyorum dedim.hala da kardes cok guzel birsey kiz kardesim var benimde ama suanlik dusuncem yok ilerisini bilemiyorum egerki maddi durumunuz iyi ise,sizinde kardesiniz var ise hayatta zaten ne kadar destek olduklari bir arkadas oldugu o bir gercek bide kendinize guvenmeniz ve esinizle karariniz onemli olan bunlar
Birdunyabircennetannesi Duygu-320344 2.5 yaşında oğlum var 5 çocuğa bedel kendileri😅 Allah olmayana versin benden bu kadar
Ecemsultan Duygu-320344 kardeşle büyüyen çocuk hep daha iyi oluyor bence benim 3. Çocugum var ondan herhalde böyle düşğnüyorum
kukuliiii Duygu-320344 fikrim değişirmi bilmiyorum ama şuan 4 aylık imkansız gibi geliyor hata olur benim için
durukusunannesi_ Duygu-320344 14 aylık bir kızım var çok isteyerek tedaviyle oldu ama ikinciyi istemiyorum çok büyük bir sorumluluk ikisini birden kaldıramam manevi olarak
Duygu-320344 durukusunannesi_ aynen bende öyle düşünüyorum 14 aylik olduğunda zorluğu oluyormu oluyorsa da nee gibi zorluğu var teşekkürler
durukusunannesi_ Duygu-320344 valla benim kızım çooook hareketli olduğu için zor. Hiç bir yerde zaptedemiyorum dışarı yemek yemeye gitmeye korkuyoruz mama sandalyesinde oturtamıyorum bile düşünün 😄
birazquality Duygu-320344 benim 10 ay 20 günlük bir oğlum var ve 6 aylık hamileyim tabi bu kadar erken olmasını hayal etmemiştik ama 2.çocuğu hep istiyorduk ilk çocuğum 1.5-2 yaşlarına gelince düşünüyorduk böyle kısmet oldu. Bana kalırsa kardeş çok güzel bişey allah maddi manevi imkan versin sağlık versin üçüncüyü de düşünürüm ben. Kalabalık aile kadar güzel bişey yok insan küçükken kıymetini pek anlayamıyor ama belli bi yaştan sonra ne arkadaş ne bişey aranıyor sadece ablamla paylaşıyorum herşeyimi sonsuz güveniyorum bu yüzden oğlumun tek çocuk olarak kalmasını hiçbi zaman istemedim küçükken oyun arkadaşı olacaklar bir süre sonra da bize anlatamayacağı herşeyi kardeşiyle paylaşacak inşallah araları iyi olsun. Belki benim için bi süre zor olacak tabi ama daha yaşım genç büyütürüz bi şekilde😅
ArsAyz Duygu-320344 Çocuklarımın birbirine olan aşkı her zorluğu sildi attı bu zamana kadar. Bu yüzden kardeş olmalı 😇
gmzkbr Her ailenin dinamiği farklıdır, bu soruya herkesin cevabı farklı olacaktır. Bana kalırsa tek çocuk en iyisi ama bana kalmadı sürpriz yaptı 2 numara bize🤣 ben yandım herkes yansın o yüzden en az 2 çocuk diyorum 🎉