momandboy6 Bebeğim 9 aylık olacak, evdeki normal makarnalardan haşlayıp yoğurtla yedirsem sorun olur mu bugün makarna denemek istiyorum ilk defa ama tedirgin oldum biraz.
Melis1706 momandboy6 ben veriyordum fiyonklari 2 ye boluyordum benim kizim agzina buyuk gelince cikariyordu cok buyuk seyler yutamiyordu onune koyuyordum yiyordu o
momandboy6 lidokain Her gün ne yemek yapacağımı şaşırıyorum gerçekten bütün anneler böyle eminim 😅 bir deneyeyim bakalım ☺️ Kıymayla beraber haşlasam peki?
momandboy6 Melis1706 Ben de bölerek yedirdim yoğurtla yedi bugün. Önüne koymaya biraz çekiniyorum hepsini yutar diye de yavaş yavaş alıştırmam lazım benim de.
gencmom_ momandboy6 ya aslında belki linç yerim ama ek gıda olayını anlamıyorum Bize doktor başlayın dedi ben yediklerimden yedirdim doktor iyi yapmışsın dedi gaz yapıcak şeyler hariç Bi ev yoğurtu sevmiyor o kadar özellikle şunu yapim bunu yapim demedim Pilav yoğurt falan yer ayrım yapmaz
momandboy6 gencmom_ En güzelini yapıyorsunuz ben de biz ne yersek ona da tuzsuzunu baharatsızını yapıyorum. Pilav da veriyorum ekmek de makarna verdim bugün yasaklı besinler haricinde yiyebilir bence de.
Nurbost momandboy6 ben 7aylıktan beri sarımsaklı yoğurtlu makarna veriyorum en zevk alarak yediği yemek
Nurbost momandboy6 küçükken ver alışsın vallahi hastalıkta çok işe yarıyor. Hatta ben öğlen verdiğim yoğurda koyarak başlamıştım sarımsağa. 2 3 günde bir verdim. Şimdi masada yoğurt varsa hep sarımsak koyuyorum