slcn68 Kızlar bebeğim gecede gündüzde öle uyumuyo yarım saar 1 saat aralarıyla uyuyo acaba aç ondanmı uyumuyomu hen mama veriyom 60 ml 3 saatte bi bide emziriyım ama çok abartacak kadad sütüm olmuyo acaba neden uyumuyo
sevdazekiidriskagan slcn68 40 dan sonra çok normal benim oğlumda uyumadı uyuma rutinleri belirledik ılık duş aldırın müzik açın esneme hareketleri yapın yavaştan dogdugunun farkına varıyor ve etrafı incelemek istiyorlar o yüzden de uyumak istemiyorlar
jfshsl slcn68 kusma her mama ve emzirme sonrası oluyorsa farklı bir durumdur yok kusmuyorsa haklısınz fazlasını çıkarır
gizem231217 slcn68 mamayi kusuysa fazla geliyo olabilir ozaman. Ben kendim emzirip üstüne 60 ml mama veriorum 50 günlük. Sadece 60 ml mamayla 3 saat duruyosa aç oldugundan uyumuyo da olabilir . Mamayi sevmemiş olabilir mama degistirmeyi denediniz mi ?
slcn68 gizem231217 sevmemmiş olsaydı içmezmiydi bende öncw emzirip sonra mama veriuom ama bazen sütüm oluyo bazen olmuyı habire mememde olmak istiyo da demin 90 ml verdim yarım saat uyudu
zeynepervamom slcn68 Doymuyordur canım. Mamaların üstünde hafta ve aylara göre öğün başı kaç ml yapacağın yazıyor. Orada yazan ml’ye göre yapmanı tavsiye ederim. Bazen orada yazan ml ile bile doymayan bebekler olabiliyormuş.