Meovvmeovv Toygar ışıklı-Ninni dinlemekten bitap düştüm. Sizin bebişleri uyuttuğunuz ninni önerilerine açığım yoksa toygar ışıklı kusucam 🤣
Arelmommy Meovvmeovv Sezen aksu yavrucanım seviyoruz bizde ben bile dinliyorum 🤣ama genel olarak dua açıyoruz uyuturken
-_-hUysUzvetatlikadin Meovvmeovv Şevval Şam güneşin uykusu gelmiş yatağına çekişmiş diye devam eden ninnisi bir de nar tanem
Meovvmeovv Arelmommy bende dua açtım ama uyumadı hafif ritimli müzik istiyor benim bebe bide sezen aksuyu deneyelim belki onuda sever 😅
Meovvmeovv NeclaLeylaCeydaOhnealaneala onuda sevmiyor artık dinlemekten gına geldi yakında toygar ışıklıdan da gına gelecek 😂
susunbebekuyuyo Meovvmeovv lullaby listelerne bi başlıyoruz sıra sıra hepsi spotifyda 29 aylık doğduğundan beri dinliyor gece
sevdazekiidriskagan Meovvmeovv ben kendim fiş fiş kayıkçıyi söylüyorum benim golumda Soner Arıca ve kuzeyin neler oluyor hayatta ve arkadaşım eşek şarkılarını dinlemeyi seviyor ayrıca
esengulyldrm İnna fil jannati- abdulllah beyhan. Hamileliğimden beri dinlerim kızımda dinleyerek uyuyo Hz. Fatmanın söylediği bir ninniymiş sözleri de cok güzel