Guzelanne19 limonkolonyasi eşim hatayli onlarin yöreseli canim ben corumluyum ortaya karışık bir kültür sonucu cikti😆
Balkizlarim limonkolonyasi yaprak sarma tarhana çorbası şakşuka turşu yoğurt sufle tadında ıslak kek 🤎✨
limonkolonyasi Guzelanne19 aaa aaa tam tersini desem ben hatayli eşim corumlu 😅 kız alıp kız vermişler gibi bisey olmuş 😅
bebitonunannesi_ limonkolonyasi ayşe kadın fasulye yemeği Bulgur pilavi Turşu Ayran Canım frna tatlı istiyor bugün de napsam???
BalkizimBaloglum2 limonkolonyasi cocuklara tel sehriye corbasi, beyaz lahana sarmasi,domates soslu spagetti,salata 🍝🤲
limonkolonyasi BalkizimBaloglum2 bugün çoğu evde yaprak ve lahana sarması maşallah herkes hamarat afiyet olsun canım 🌺
sevdazekiidriskagan limonkolonyasi 3 kaşık tatlısı nasıl bişey Bende kremalı mantar sote yanında makarna ve salata
limonkolonyasi sevdazekiidriskagan çok pratik sütlü tatlı her malzemeden 3 kaşık koyuyosun 3 kaşık şeker 3 un 3 irmik 3 yağ 3 süt gibii şerbeti de süt ile yapılıyor kaynatilmadan
kader03 Bilmiyorum Allah ne verdiyse var 4 aylık oğlum sünnet oldu çünkü durmuyor valla yapamam bir şey akşama gelen olursa geçmiş olsuna 3 kaşık tatlısı ve kısır yapacam çayla oh tamam uyuyabilirse tabi 😂