Cgdmtnc Tecrübeli anneler hangi yiyecekler sütünüze gaz yaptı ? Bebeğim memeyi reddediyor sağıp vermek zorunda kalıyorum hem süt arttırıcı hem de gaz yapmayan yiyecek önerilerinizi bekliyorum 🤗
Hande2204 Cgdmtnc sogan bize cok gaz yapmisti sutu arttiriyo ama gaz cok yapiyordu.Tahin ve pekmez sutun kalitesini arttiriyor ve yagli olmasini sagliyor sutun lactamil ve rezene cayida etkili
Masall_dyg Cgdmtnc kuru bakliyatlar mercimek falan çok gaz yapti bende. Bulgur cok ise yaradi. Bende gaz yapmadi. Birde joker magazasinda satilan bir icecek var multimalt onu aliyorum ben. Hurma suyu var icerisinde. O da cok iyi sut arttiyor.
simgetaskisla lactamil içtiniz mi emziren anneler özel sütlü bi içeceği var ondan içiyordum ben ve süt arttırıyor gerçekten
Cgdmtnc Öncelikle bilgileriniz için çok teşekkür ederim 🤗 Lactamil bi kaç yerde de okudum nerden alıcam eczanelerde mi satılıyor
Basaksmrdyn İlk kızımda her şeye çok dikkat etmiştim, ikinci kızımda da her şeyi yedim 🤓😅 sonuç bir şey olmadı karşılıklı gaz çıkarıyoruz☺️