EliS_ Evet sevgili anneler varmı minyon bebeği olanlar. Kızım 5 aylık 6 kilo sizinkiler ne durumda. Çevreden tepkiler ne alemde benim en sevmediğim tepkii Aaa küçükmüş bu MilYOOON😁😁🥹🥹😒
Artemiss_ EliS_ bebeğim 5 aylıkken 7.500 gramdı bayağı tontik bebekti şimdi 1 yaşında 9 kilo boy attıkça kilo alması azalıyor hareketlendi de iyice zayıfladı. Canı içinde olsun isterse minyon tipli olsun ben 27 yaşındayım ama görsen 16 dersin bana çekmemiş 😂
UcuBulunamayanBant EliS_ hahaha ayni durumu yasiyorum 4aylik olmak uzere suan kac kilo tam bilmiyorum yarin kontrolumuz var ama 2bucuk kilo dogdu zaten ailecek minyatür insanlarız 🤣 benim kizimida surekli aaaa ne kadar küçük deyip duruyolar. Oglumda minyon hatta gecen biri ayh senin dogurdugun cocuklarda hep küçük dedi agzina tuvalet terligiyle carpasim geldi. Ben 157 esim 165 boy kilo olarakta zayifiz benden 5kilo 60cm cocuk doğacak degil yani.
Atlasligunler EliS_ benim oğlumun kilosu olması gerekenden biraz fazla. Minyatürü bana diyor🤣 minyonu görünce aklıma geldi yazayım dedim
yetooo EliS_ aman boşver canım tosun doğdu benimki ama 16 aylık şuan hiçbirley yemediği için akranlarından küçük gidiyor belli olmaz o işler bi anda büyür konuşsun konuşan takma
Aryamlinamom EliS_ benim kızım minyon bir bebek 2 kg doğdu şimdi 8 aylık 7600 kg dışarıdan görünce Ayyy bu 5 aylık gibi duruyor demelerine alıştım artık iyiki akrabalardan uzaktayım eğer memleketimde yaşasaydım sabır taşı catlardi ayrıca Genetik diye birsey de var gel de bunu anlat halası ve babası da küçük bebeklermiş
Emily37 EliS_ kızım 14 aylık ve 9 kilo.gören aaa daha 8-9 aylık mı diyor🤦🏻♀️Fazla minik ve narin bi bebek🥰🧿oğlumda tam tersiydi çok kilolu ve iri bi bebekti.onada aaa çok kilolu obez mi derlerdi.ben çok takılmıyorum çok şükür canı sağ,sağlığı keyfi yerinde.gelişimi çok güzel önemli olanda bu
-_-hUysUzvetatlikadin EliS_ aaa bir de şu var “aylecek milyonsunuz ondan” aile diye bağırasın geliyor
Rabia_91 EliS_ 😅😅😅 evet bu biz 😅 benim bebeğim de 5 aylık 6 kilo. Milyon birazcık 🤣🤣ama ailecek öyleyiz.