Hilsss Eşim oğluma bana sormdan haber vermeden isim verdi , babasinin adi ve yanina Ali ismi ilk ismi sildirmek istiyorum nasıl bi yol izlemem lazım
ikiprensannesi53_ Hilsss mahkeme ile ugrasmaniz lazim da niye sildiriyorsunuz sizin isim verme yetkiniz varda eşinizin yokmu
Musmutlumu Hilsss e devletten bir kereye mahsus yapılabiliyordu artık sanırım öyle bir haber okumuştum
harununannesii0 Hilsss Mahkemeyle oluyor oda şöyle; Sizin koymak istemediğinize dair kanıtlarınız var ise o isim degistirebilir.❤️
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ikiprensannesi53_ kimsenin kimseye haber vermeden isim verme yetkisi yoktur
Hilsss ikiprensannesi53_ bana da sorup rizamı almasi gerekmez mi hanfendi ben istemiyorum ki babasinin adi öyle kısa kullanilacak bi isim de degil çocuğumun geleceğini düşünüyorum
Hilsss ikiprensannesi53_ ayrıca bana hiç sormadi iki ismide kendi verdi hanfendi ben korkuluk muyum size böyle bi yapılsa cocugunuza Selahattin ismi verilse napardinjz ,ilk çocuğum bide hiç danışilmadan konuştuğumuz isimden farkli
Hilsss Musmutlumu yaaa e devletten yapmak gibi bi kolaylık olsa keske araştırayim bi ,teşekkür ediyorum 🪷
Zeynepefem Hilsss ay bi koca karısınin iznini almadan nasıl çocuğuna babasının adını koyabilir ya. Delirdim şuan da sinirden. Sen kimsin ki senin fikrini alacağım diyor kesinlikle Asla geri adım atma sonuna kadar uğraş ve o ismi sildir ! Boğasım geldi o kocan olacak herifi
Hilsss Zeynepefem inanin benimde boğasım geliyor aklima geldikce soyledim kabul etti silmeyi o yüzden sakinledim biraz yaptığı hatanın farkina vardı galiba
ayseetuncc Benimkinde anasının ismini yazdırdı başa ismi Nefise benim koyduğum isim Almina uyumsuzluğa bakın shahahahah büyüyünce bebeğim kendi değiştirir zaten takma gider kendisi der babasına bu nasıl isim diye
Hilsss ayseetuncc ya hangi kafadalar bunlar yani anlam veremiyorum Allah sabır versin sizede ben çıldırıyorum aklima geldikce canim ya 🤦🏼♀️
Zeynepefem Hilsss ne bu erkeklerin derdi ya. Herhalde ailelerine kendilerini kanıtlamaya çalışıyorlar. Allahtan eşimin böyle tuhaf takıntıları yoktur benimki de ilk erkek torun ben hamileyken annesi gülerek babanın adını koyarsınız falan diye laf sokmuştu eşim hiç üstüne bile almadı aramızda konuştuğumuzda da ne alaka babamın adını niye koyayım falan demişti. Herhalde sizinki gibi yapsa büyük olay çıkardı evde delirirdim ben
deleted20517 Hilsss mahkeme yoluyla değiştirebilirsiniz,değiştirme sebebinizi çok açık bı şekilde ifade etmeniz lazım neden değiştirmek istediğinizi sebepleriyle ve yanlis bilmiyorsam sahitlerde olması lazım,eski patronumun oğlu böyle degistirmisti
Hilsss deleted20517 hadi ya şahit de mi lazım neyse buluruz heralde birini , çok uzuyo mu peki ne kadar surede değişti onlarınki
fatma___ Benim eşimde bir ara teklif etti asla dedim senden habersiz koyarım dedi dedim sıkıysa koy bak ben ikinci günü mahkemeye gitmezmiyim valla beni biliyor o ameliyatlı halimle bile giderdim. yapmadı ikimizin ortak beğendiği bir ismi koyduk velhasıl kesinlikle ne olursa olsun değişin aklı başına gelsin bir daha size sormadan bir şey yapmasın…