aylizinannesiiii Kizlar multivitamin d vitamini c vitamini hangi takviyeleri kullanıyorsunuz hangileri iyi geldi bende alacağım ama emin olamadım 3 yaşında kızım yardımcı olur musunuz
livanurvealpinannesi61 aylizinannesiiii newvit d3 vitamin balık yağı ve og natural Kids macun kullanıyorum c vitamini ve çinko içeriyor boy uzaması iştahsızlık demir eksikliği için çok iyi
aylizinannesiiii Deletedmom_110 kan tahlili verdik canım normal ama bağışıklığı düşük sürekli en ufacık gripte ateş havale acillerde buluyoruz kendimizi
livanurvealpinannesi61 aylizinannesiiii kızıma pekmez aldığım siteden alıyorum hande hanım kendi çocuklarına kullanıyordu bende Bayadır kullanıyorum çok memnunum günde 1 tatlı kaşığı veriyorum boy uzatıyor saç uzatıyor iştahsızlığa da çok iyi organik bir ürün içinde zararlı madde yok
melegim71 aylizinannesiiii keciboymuzu ozu veriyorum bal sarimsak limon haftada bikez veriyorum ve cidden hastaligimizi cok hafif atlatiyoruzz oksurukte udi hindi veriyorum beyaz dut kurusu suuyu veriyorum karadut veriyor8m ara bi boyle degisik degisik biara balik yagi verdim