Dilek3736 Arkadaşlar merhaba evde bebeğine uyku eğitimi veren annelerin yardmci olablir misiniz .5 ayligiz bebeğim geceleri hiç uyku tutmuyor sürekli uyanıyor gündüzleri de huysuz
Umyy_ Dilek3736 tavsiyem geceleri ne kadar önemliyse gündüz uyku saatlerine de önem verin benim kızım doğduğundan itibaren sabah 8 de uyanır akşam 8 de uyur öğlen saat 12 de uyuyor saatleri cok önemli düzen için
bananeabiya Dilek3736 uyku penceresi olayına dikkat ederseniz düzen kendiliğinden oluşuyor hem uyutmak da kolay oluyor. 5 aylık bebek için kaç saatti hatırlamıyorum ama mesela uyandı diyelim 3 saat sonra bi uyku uyanıyor 3 saat sonra diğer uyku gibi. Bu saat olayı farazi yani ama internette bulabilirsiniz kaç saat aralık olması gerektiğini.
Dilek3736 Umyy_ gündüz uyku düzeni var aslında uyku aralıklarına filn dikkat ediyorum geceleri de en geç 8e uyuturum. Ama yapamadım sık uynma sebebi ne bilemedim
Umyy_ Dilek3736 geceleri uyandırıp emzirmeye alıştırdığımız icin oluyor oda geceleri emzirmeyi doktorunuz bırakabilirsiniz dediğinde emzirmek yerine yanına yatıp pişpişlerseniz alıstırıp öyle uyuyordu benim kızım ses acabilirsşniz yanına uyurken
Umyy_ adenru 17 aylık evet uyuyor yaşına girdikten sonra aralıksız uyumaya başladı gece uyurken emzirmeyi belli bi süre sonra mecbur bıraktık
Dilek3736 bananeabiya 2saatte bir uyuması gerekiyor uyutuyorum . Drenmiyorda rutinde yapıyoruz ama geceleri çözüm bulamadım sık uyanmalarina
bananeabiya Dilek3736 belki uyku gerilemesi devam ediyor olabilir zamanla düzene girer. Diş bile çıkarıyor olabilir diş ağrısı genelde geceleri daha çok vuruyor
Dilek3736 beyza1207 kucakta sallayarak uyuyor. Emerek uyumaya da baslamsti yavaştan alışkanlk yapmaya başladığını düşünmeyi başladım kaç gündür uykudan yarm saat önce filan emzriyorum emerek uyumasına izin vermiyorum
Ozlmyldrm Benim kızım 2.5 aylık herşeye dikkat ediyorum ama p bağımsızlığını ilan ediyor. Bazen gündüz çok güzel uyuyor bazen hemen uyanıyor. Erken sanırım bir rutin oluşturmam için strese sokuyor bu beni ya akışına mı bırakmalıyım
rabiaeso Ozlmyldrm 3 aylığız aynı durumdayım biraz eğitim vermiş gibi yapıyım diyorum daha çok küçük bebeğimi yıpratmak da istemiyorum ama gece uyanmalari da beni çok yıpratıyor sürekli sürekli ben hiç bir şey anlamıyorum uykudan ee o sabah uyaniyor dinç ama ben onu sürekli emzirip uyumadigim için perişan