Linaaa90 Evet evet benimki de oyle her bebek uykusu gelince oyle oluyor dayanamiyolar uykusuzluga kucukler daha😊 Ben o yuzden saatleri ayarlamaya calisiyorum, her gun ayni olmuyor tabii ki arada bagimsizligini ilan ediyor😂 Bebekler rutini cok severler birkac gun ayni duzende ilerlerseniz hemen benimseyecektir. Benimki genelde sabah 8 ya da 8 bucuk gibi tam uyaniyor hemen perdeleri isiklari aciyorum uyku tulumunu cikarip kiyafetini degistiriyorum ki gunduz oldugunu algilasin. Sonra 10-10 bucuk gibi tekrar yatiriyorum. Boyle boyle aksam saat 5 bucuk 6ya kadar en fazla 2 saat uyanir kaliyor yatiriyorum 2 saat uyanik kaliyor yatiriyorum. Aksama kadar uykusunu aldigi icin aksam cok huzursuzlanmiyor. 8 8 bucuga dogru artik uyumak istiyor. Rutin olusturmak icin sey yapabilirsiniz, atiyorum saat aksam 7 bucukta uykuya hazirlik yapabilirsiniz. Ben mesela banyo yaptiriyorum besliyorum, uyku tulumunu giydirip odayi karanlik yapiyorum anliyor gece uykusuna yatacagini. Telefondan elektrik supurgesi sesi acip yatagina koyuyorum bebeyi de birakiyorum uyuyor sabaha kadar. Bazen gece 1 defa kalkip mama yiyor gozu kapali😂