busra239511 Arkadaşlar kullanan var mı önerir misiniz hangi modelini tavsiye edersiniz? Günlük kullanım için mi uygun yoksa genel temizlik için başka makineye ihtiyaç kalmadan bu yeterli mi yardımcı olur musunuz?
Asyaveannesi04 busra239511 2 senedir v10 kullanıyorum günde 2-3 kez çalışıyor ve harika bir şey keşke daha önce alsaydım diyorum
endoplazmikretikulumiste busra239511 bende hem şarjlı olanı hemde kablolusu var ev için iyi ki almışım dediğim ürünlerden
Umyy_ Ay ben robot süpürge aldım sonra daysom aldım boşa almısım robotu daysonu daha öncw almadığıma pişmanım
sibelif Dyson tek başına herşeye yetiyor büyük temizliğe de günlük kullanıma da ben diğer süpürgelerimi yerinden oynatmıyorum bile artık keşke diğerlerini hiç almadan direk bu süpürgeyi alsaymışım
meltmsenturk Asyaveannesi04 hiç sıkıntı yaşadınız mı acaba bende v10 aldım geçen hafta sormak istedim
Asyaveannesi04 _tuuggcce_ evet yani büyük büyük parça camları çekmedim hiç, büyük makinam var Philips marathon onunla alıyorum
Asyaveannesi04 meltmsenturk hiç sıkıntı yaşamadım düzgün ve güzel kullandıktan sonra temziledikten sonra hiç bir şey de olmaz mesela sarjı bitmeden sarja takmadım her ay düzenli parçalarnı söküp temizledim
AleynaNur228 V12 aldım cokk memunumm günlük de genel temizlikte de gayet yeterli oluyor robotum da var Dyson geleli yüzüne bakan yok garibim 😂
Sapsikanne busra239511 ben bir ay önce aldım ihlas var bende ağır her gün çıkaramıyorum diye aldım ama dyson aldığımdan beri ona ihtiyaç duymadım koltuk yıkamaya falan kullanırım yine o ayrı v11 aldım bence yeterli en pahalısına hiç gerek yok bence