melisaninannesi Kızlar sağlık ocağındaki ebe dilinin altındaki beyaz şey ne falan dedi ben de bilemiyorum dil bağı olabilir doktoruna sor dedi. Dil bağı nasıl oluyor ki kızlar meme reddi var acaba ondan mı görüntüsü nasıl bilen var mı?
Gamzeinci66 melisaninannesi canım benim bebeğimin de vardı sariliktan hastanede yattığında kestiler 3 günlükken ememiyodu sonrasında emmeye basladi
aysenurkerem melisaninannesi evet olabilir, benim oğlumda da var . Doktorumuz kestirmeye gerek yok dedi, ama tekrar sorucam
Sirac71 melisaninannesi benim bebeğim de emerken cuk cuk ses çıkarıyor ve çok süt akıyo meme tutarken zorlanıyo sizde de böyle mı
Bircicekbirbocekannesi melisaninannesi dil altinda zar gibi canim. Bebek dilini çıkaramadığı için memeyi kavrayamaz meme ucu surekli uara olur cunku emerken tam kavrayamadigindan memenin ucunu ezer hatta emzirme sonrası bembeyaz olur ucu. Bebekte emerken terleme cok olur hatta gaz ve kusma şikayeti bile yapabiliyor. Cok basit bir sekilde kesiliyor. Bebek daha kolay emiyor anne gogsude yara olmuyor.
Gamzeinci66 melisaninannesi ben hiç fark etmedim doktor kontrolde fark etmişti sadece bu çocuk niye memeyi tutamiyo diye dusunuyodum hep
melisaninannesi Bircicekbirbocekannesi anlattığın şeyler var canım hep. doktoru da fark etmedi mi bakmadı mı anlamadım hemen söyleyeceğim teşekkür ederim
Sevgimelegim melisaninannesi dilinin altinda bosluk yktur canim resim at kesin cvp veririm okadar tecrubeliyim artik 🤦♀️ yigenler iki oglum dil bagi vardi hep ilk bebeklerimizde ona bakardim