Srfnr1 Kizlar dun burnumu deldirdim.dus almada sorun olutmu bide bu hizma cok buyuk adam 10 gun bekle dedi o kadar beklemek şartmi dun aksam bi cikartip taktip biraz kanadı
Thesra Srfnr1 duş almada sorun olmaz büyük takıyorlar evet 1 hafta sonra diyorlar genel de çıkarmanız için yeri tam otursun diye alışırsınız büyüklüğüne bir kaç gün içerisinde
melisaninannesi Srfnr1 keşke deldirmeseydiniz o kadar çok yara oluyor ki bir de kapanıyor kapanmasın diye yine kanıyor
Yedaarven Srfnr1 Ben deldirdiğim yerde hemen çıkarıp incesini taktım biraz zor olmuştu yeni olduğu için ama bişey olmadı. Duş almanızda sıkıntı olmaz duştan sonra iyice kuruduğuna emin olun ki yara olmasın.
Mirac_21032019 Srfnr1 hic bekleme cnm 10 gunu ben o gun cikartip kucuk hizma taktim simdi senelerdir takmiyorum yeri belli bile degil takacagim zamanda hemen aciliyo
Thesra Srfnr1 o zaman deldirdiğiniz yer çok küçülür bence bir kaç gün daha kalsın ilk delindiği küpe:)
Ahseninannesii @Srfnr1 duş alınca bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama 5 6 gün en azından çıkarma büyük ama o yerin oturması lazım kanar yara olur Canım dikkat et