asafylmz Merhabalar bebeğim 6 aylık üst 2 dişi çıkıyor ama 2 gecedir 2-3 saat arayla yarım saat susmadan ağlıyor başka problemi yok o yüzden diş diyorum çünkü kabarmış diş bu kadar ağrı yapar mı ? Nasıl hafiflete bilirim
Cisemcagan17 asafylmz bizimkide surekli ağlıyor kucagima aliyorum agliyor yatiriyorum agliyor ilk adim arabasında iyiyiz şükür tetagil kullanıyorum birde karanfilli zeytinyağı rahatlatıyor birazda olsa
ozlemcyhn asafylmz Diş çıkarmak doğum yapmak ile acısı eş değermiş ona ağlıyordur onlar içinde çok zor dönem zeytinyağına karanfil ezip sürebilirsiniz damaklarına rahatlatıyor dolapta bekletebilirsinşz
ilkinimm Cisemcagan17 merhaba , karanfilli zeytinyağı hazır satılıyor mu? Yoksa kendimiz mi hazırlamalıyız. Lütfen nasıl olduğnu anlatın0🥰
zerdanur ilkinimm bende şöyle yaptim 10 15 adet karanfili ezdim kapakli saklama kabina koydum uzerini gecicek kadar zeytinyağı koydum 2 gun dolapta bekletip surdum agiz içine faydali ve zarari olduğunu dusunmuyorum buzdolabinda agzi kapali sakliyorum bildigim arastirdigim bu benim ☺️
Cisemcagan17 ilkinimm kendim hazirladim satilip satilmadigini bilmiyorum maalesef 10 15 adet karanfili sert bi cisim ile ezdim üzerine zeytinyağı ekledim göz kararı 1 2 gün buzdolabinda beklettim hergun masaj yaparak suruyorum diş etlerinin yumusamasina yardımcı olup bebeklerimizin daha kolay diş çıkarmasına yardımcı oluyormus
sonbezbukucu tetagil ve diş jeli kullanabilirsiniz. tetagil bizde işe yaramıyor ama diş jeli baya etkili oluyor. tabi her bebek size hangisi faydalı olur deneyip göreceksiniz, inşallah hemen patlar incileriniz🙏