aysegul_my Burnu akıyo daha yakında serum suyu ile sıkıpta cektim sabah bi kez uyuyamıyo die sprey sıktım açılmıştı uyumuştu yine sıksammı bi zararı olurmu acaba
Bibebek_ aysegul_my sterimar tıkalı burun spreyi var onu tavsiye ederim. Temizleyebilirsin hasta olduğu için sık sık temizlemek gerekiyor daha hızlı iyileşir
birazquality aysegul_my yani çok kesin bir bilgim yok ama sprey sıkmak uygun olmaz diye düşünüyorum çok faydalı bişey değil ya yetişkinlere bile pek tavsiye edilmiyor diye biliyorum. Emziriyorsan sütünden damlatabilirsin
aysegul_my berikomoms rhinfant diye bi sprey cocuk burun spreyi oğlumun vardida her doktor onada bu spreyi yazardi burnu tikaninca
berikomoms aysegul_my canım o soğuk algınlığına kullanılan bir sprey kafana göre ilaç verme daha çok küçük
aysegul_my berikomoms işte o yüzden bida vermek istemedim serumla açıyorum ama şuan uykusuzlukla bi ümit napsam uyur diye yazmak istedim
funda0923 Ben okyanus suyu kullanıyorum .Doktorumuz vermişti birde burun aspiratör çekiyorum oda çok rahatlatıyor.