Kumsalnur Şüpheli ilişki oldu ama 16 günüm geçti 4 ve 10 gün geçtiği zaman gebelik testi yaptım negatif çıktı ama hala adet olamadım doğum yapalı 4 ay 26 gün oldu normal mi acaba
beyzadodo Kumsalnur dogum sonrası bazen olabiliyor boyle, aslinda benimde gecikti ve testim negatif cikti ama hala olamadin bekliyorum 🤭
meryyaydin Kumsalnur off ben üstüne üstlük adet oldum. 3 tane test yaptım gittim inanmadım kan testi verdim negatif geldi ama hamile gibi hissediyorum ya valla delilik 🤣🤣🤣
Kumsalnur beyzadodo Tekrar hamile kalırım diye çok korkuyorum ya her adetim geçtiğinde strese giriyorum
Kumsalnur Marianne İkinci çocuğu şuan kaldıramam vala annemler olmasa tek başıma zor oluyor benim için
Marianne Kumsalnur aynı şekilde benim için zor olacak. Şimdiden düşünmeye başladım. Bir de biz tek çocuk fikrindeyiz. İzne ayrılmak, ücretsiz izin, iş yerinde süt sağmak gibi durumlarla uğraşmak istemiyorum. Umarım hamile değiliz hepimiz
Celinn Kızlar doğumdan sonra adette dalgalanma çok normal. Meme ucunda renk ve hassiuet değişimini takip edin. Zaten test negatifse bişe yoktur. Eşleriniz taksın şu kondomu ama yaaa 😄😄
meryyaydin Celinn hamile kalkmak korkusundan ilişkiye bile giremiyorum ya 😪 Psikolojim bozuldu resmen
mormilena Kumsalnur benden bahsetmişsiniz.ikinci regl olcak tabi olursa 1 haftadır ne gelen var ne giden.
Celinn meryyaydin ay daha neler. Korunsanıza neden korunmuyorsunuz? Yada illa yapmıcsksan masturbasyon dene kendini neden cezalandırıyorsun ki