Hunilininbirii Çocuk doktoru vitiligo yada hipopigmentasyon olabilir cildiye görsün dedi başına gelen var mı yada tedavisi? Çok stres yaptım 😔
Ygt239z Hunilininbirii benimde çocuğumun boğazında var Demir’i düşük bir tek bende de vitiligo var muhtemelen genetik . Cildiyeye götürün mavi ışıkla baksınlar
Nur-ber Hunilininbirii canım benim eşimde de vitiloga vardı bebeğimin kafasında böyle küçük renk farklılığı vardı ordan saç bile açık sarı gibi çıktı kaç doktora götürdüm eğer dogustansa yayılma olmaz babadan geçmiş genetik dedi çok şükür saçları uzadı kapattı orasınıda çok kafaya takıyordum umarım sizinkide değildir içinizi ferah tutun
Hunilininbirii Celinn canlı görünce daha belli fotoğrafta çok net çıkmamış, göğüs çizgisi boyunca düz beyaz bi çizgi bide kulak arkasında nokta kadar beyazlık var başka bi yerinde yok. Göğsündeki çizgiye doğum lekesi demişti doktor
Hunilininbirii Celinn eşimde vitiligo varmış küçükken ama şu an hiç birşey yok onda genetik olabiliyomuş sanırım
Celinn Hunilininbirii yani fotodakide doğum lekesi gibi. Vitiligoda çok net beyazlama olur. Kan değerleri nasıl? Kaç yaşında? Vitiligo bu arada tedavisi var. Endişe etmeyin
Celinn Hunilininbirii generik evet arada tekrarlayıp geçebilen hastalık sadece görsel etkisi oluyor onun harici bi zararı yok. Erkeklerde peniste bile olabiliyor
Hunilininbirii Celinn 17 aylık, 2 ay önceki kan değerlerinde demiri düşüktü b12 değeride düşüktü ama o şu an normal. Teşekkür ediyorum içimi rahatlattınız
Hunilininbirii Ankakusu35 henüz gitmedim ayın 1nde randevumuz çocuk doktoru dermatit olabilir fito krem sür geçmezse ondan sonra git dedi
Hunilininbirii Ygt239z eşimde varmış zaten ama geçmiş nası geçtiyse annesi öyle dedi, randevusu ayın 1nde götürücem içim rahat etmedi inşallah değildir. Demir kızımında düşük bilmiyorum o etken mi
Hunilininbirii Nur-ber bende çok takıyorum eşimde varmış vitiligo ama şu an hiç birşey yok onda geçmiş inşallah değildir şimdilik 2 yerde var onlarıda çok dikkat edilirse gözükür büyüme falan yok tabi ama bilmiyorum gidince öğrenicez
fatma_6141 Hunilininbirii merhaba benım oglumda yanakta var dun gittim bana görür görmez vitiligo degil dedi ama buyurse artarsa gel dedi cit kurulugundan olur dedı krem verdi
Nur-ber Hunilininbirii benim eşimdeki de Almanya’dan bir krem getirmiş halası öylelikle geçmiş rabbim dermansız dert vermesin inşallah 🙏 geçer gider sıkma canını çok iyi anlıyorum seni