Nsbbcr Arkadaşlar kızım 7 aylık 20 günlük kadarken yüzünden kızarıklıklar başladı cildiye krem verdi geçti fakat vücuduna çok kaşıyor bı ara çok soyuldu vücudu krem kullandım yine aynı alerji testi yaptırın dediler test yaptıran varmı ve nerde yaptırdi
Halime-Dra Nsbbcr merhaba devlet hastanesi çocuk immünolojisi ve alerji bölümüne randevu alacaksınız orda yapılıyor alerji testi bizde üç dört ayda bir yapıyoruz
Ozgeruya Nsbbcr biz kadiköyde akgül akpınarlı Antony gidiyoruz 7 aylıkken ona yaptırdık 5 aylıktan beri gidiyoruz şuan 3 buçuk yaşındayız
mommount Merhaba, ailede başka kaşınan var mı, kaşıntı bölgeleri nereler? Tecrübeli bir dermatoloğa görünmenizi öneririm uyuz ihtimali için. Telaşlanmanızı istemem ama bebeğim 7aylık ve benzer durumu geçen hafta yaşadım hem alerji hem uyuz çıktı
Nsbbcr mommount kaşınan yok ailede ama kızım sadece karın dan boynuna kadar ve kolları kızarıyor benekli gibi oluyor doktor krem verdi kaşıntıyı geçirdi ama arada bı yine kaşıyor kızarıklık geçmedi ama
Nsbbcr Halime-Dra o bölümü seciyordum ama cildiye yada çocuk hastalıkları bölüme yönlendirme yapıyor siz direk MHRS den mi bu bölüme aldnz
Aybarsesgin Halime-Dra bende almak istiyorum fakat MHRS uzerinden direk randevu verilemiyor öncelik çocuk doktoru görmeli diyor
Nsbbcr Halime-Dra çocuk hastalıkları bölümü degilmi randevu aldim inşallah yönlendirme yapar cildiye çünkü bulmak çok zor oluyor