Karlaninannesi Bebegim 7 aylik gece iki tane uzun kollu zibin giydiriyorum üzerini ortmuyor ama elleri heryeri sicacik gece kontrol ettigimde usur mu bilemiyorum uzerini ortmeyede korkuyorum uyku tulumu alicam fakat siz uzerini neyle ortuyosunuz yuzune cekip kapatmasi korkum varda🤦🏻♀️
durukusunannesi_ Karlaninannesi uyurken bile hareket eden bir kzıım var uyku tulumu için ev çok sıcak onunla terledi normal altta uzun kollu zıbın üstüne de pijama takımı giydiriyorum üşümüyor eller yüzü hep sıcak ama yine de ince de olsa bişey örtüyor sırtına annelik içgüdüsü 😄
kubukub Karlaninannesi uyku tulumu giydiriyorum ve beline kadar battaniye örtüyorum. Battaniyeyi yüzüne kapatmasından korkuyorsanız, kundak tulumlar var. Uyku tulumu giydirmediğim zaman kundağı giydiriyorum çok rahat oluyor.
Dilararden Karlaninannesi Askılı zıbın ve 2.5 tog uyku tulumu yenidoğandan beri uyku tulumu giydirdim. Yazın da müslin uyku tulumu
Mree Karlaninannesi ben örtüyorum o açıyor üzerinde örtü olmasını sevmiyor huzsuzlanıyor bu da uykusunu bölüyor ki ben de gece kendi üzerimi örtmem o yüzden artık bıraktım nasıl isterse öyle olsun 😂
ebebe Karlaninannesi uyku tulumu kullanıyorum 3.5 ayligiz. 3 aydır da bu şekilde kullanıyorum. İlk iki haftada kundaklamistik
seboss35 Karlaninannesi ince uyku tulumu giydiriyorum kaç tog bilmiyorum İçine uzun kollu zıbın ve ince pijama altı giydiriyorum Üzerini de ortuyorum o zaten gece açıyor 16 aylık
Strong_mom Karlaninannesi benim yavru doğduğundan bu yana benimle uyuduğu için iki battaniye örtüyoruz, tabi o hep üstünü açıyor ben kapatıyorum. Yine de ince de olsa bir şey örtün.
Hcmy_ Karlaninannesi kolları dışarıda kalacak şekilde koltukaltından örtüp yatağın kenarlarına sıkıştırın ben öyle yapıyorum