Aysgleymn Emzirirken cerazette kullanan var mı varsa bir problem yaşadınız mı Anne de bebekte yan etki
Dilnur Aysgleymn ben emzirirken kullandım ve hamile kaldım 🤦🏻♀️💜 çok düzenli saati saatine kullanmama rağmen doktor tavsiyesiyle kullanın derim
Nevsevmom Aysgleymn ilk ay on gün adet gördüm doğumdan beri ikinci ay görmedim üçüncü tablete başlıcam pazar süte bana bebeğime bi etkisi olmadı şimdilik
gurbetci Aysgleymn ben emzirmemme ragmen artik onu hiç kullanmamm korumuyor bu bir ikincisi de zaten kansizdim kansizliktan kanamadan olcektim az daha her ay tonla kan gidiyor herkeste aynı llurmu bilmem
Kuzumveben Aysgleymn 40ım cikti kullanmaua basladim 1 yasina kadar kullandim bebegimin,2 ay olucak biraktim emme bittiği icin
ma9419 Dilnur bende doktor tavsiyesiyle kullanıyorum 40 bitince adet gördüm sonra olmadım. Hamile kalsam haberimde olmicak🤦♀️ Sizin nasıl oldu öyle ya saati saatine alınca korur dedi doktorum
Bvg Bende kullaniyorim doktorum onerdi ama 6 aylikkrn falan ben basladim kullanmaya hic kanamam olmadi daha dogumdan beri o y8zdenmi bilmem.En guvenilit korunmanim o hap oldugunu soylemisti