Gamze-bst1 Kızlar bebeğimin karnı bi kaç gündür böyle. İlk alarjidir dedim de iyice kaşıntı yapmaya başladı elleri sürekli karnında kaşıyo. Şimdi duş aldırdım baktım koltuk altında da oluşmuş. Yanaklarında da başladı 2 gündür. Başına böyle bişey gelen var mı.
YavuzAli33 Gamze-bst1 canım uyuza benziyo oğlumda da aynısı vardı altını açtığım zaman hemen karnını kaşımaya başlıyordu önlem almazsan artıyo özellikle karın ve koltuk altı kısımlarında çıkıyo 2 yaş altı çocuklarda yüzde de çıkabiliyo mutlaka ilerlemeden önlem alın çok sıkıntılı geçmek bilmiyo afı gibi gerçekten çok uyuz
Dnzdrn1822 Tam net görünmüyor ama inş uyuz degildir. Yarın aile hekimine gidin baksın bence ihmal etmeyin.
Gamze-bst1 Dnzdrn1822 sadece karnında vardı bugün koltuk altında da oluşmuş. Uyuz olabilir mi ki dışarı falan da çıkmıyoruz hiç
Gamze-bst1 YavuzAli33 ayy aynen öyle önce karnındaydı altını alırken kaşıyodu. Sonra otururken falan da karnını akşımaya başladı. Yanağımda çıktı 2 gün önce bugün de koltuk altında başlamış
YavuzAli33 Evinelif çok geçmedi ya bizde ilk başta uyuz olduğunu bilmiyoduk günden güne artıp yayıldı özellikle ayak altı ve el içlerinde yara şeklinde oluyodu bazen su topluyordu en son da yüzüne attı bizimkinde 1 hafta ile 10 gün arası bişeydi
alsnn Evinelif hayır babasında da bendede yok sadece oğlumjz da var ama bizde tedavi gördk onla beraber
Evinelif YavuzAli33 bnmki 1aydan fazla oluyo ve sadece bezini degistirdigimde karnını kasiyor bizdede yok mesela kasinti felan
YavuzAli33 Evinelif kuluçka dönemi de oluyo bu illet hastalıkta ama bi kaç doktora götürmüşsünüz uyuz değil demişse değildir muhtemelen
refresher Bebeklerde el ve ayak altlarını da sever uyuz minik minik kabarcıklar oluşabilir yine karın bölgesinde sık olur gece artar kaşıntısı ve sıcakla tetiklenir