Gakkoyenge Çok kötü gaz sıkışması yaşadık 2 rektal tüp 1 lavmanla çıkmadı napıcağımı şaşırdım hastaneye eve yolladı çıkmadığı halde en iyi en etkili en kısa sürede nasıl çıkar çokk gaz birikmiş çok kötü ağladı full ağladı ağlıyor nolur bakın
3kedili2bebekli Gakkoyenge yapılan işlemlerle çıkmadıysa ne desek boş niye yolladılar ki sizi ya 😢 duş aldırıp zeytinyağı yada bebeyağıyla masaj yapın diyim bari en azından hafifler annesi geçmiş olsun
meleklerimimannesiyim_02 Gakkoyenge bacaklarını felan hareket ettir canım karın üstü yatırmak da onu rahatlatır şifa olsun çok zor anlıyorum seni Allah yardım etsin 🤍🙏
Beraymom Gakkoyenge oralac varsa verin. Süt vermeyin. Zeytinyağı cennet hurması pekmez kuruyemiş kizimda etki ediyor zorlaninca yapıyor çok geçmiş olsun 🤲
kanalizereis Gakkoyenge pamuğa zeytinyağı döküp tavada kısık ateşte ısıtın. Sonra bebeğinizin karnına bağlayın ılık olacak bağlarken. Ben iki kızımda da gaz dönemlerini böyle atlattım
Gakkoyenge 3kedili2bebekli şimdi bakabiliyorum eve geldik biraz hareket ettirdik yaptı şimdi biraz daha iyi çok kötü ağladı sanki bi yeri çıkmış gibi mahvolduk nasıl hastaneye gittik bilmedim çok kötüydü ölücek sandım elim ayağım titredi gaz aklıma gelmedi bitmişti gaz sorunumuz çok korktuk
Beraymom Gakkoyenge sabah akşam zeytinyağı verin bence başka çaresi yok gibi el kadar bebeğe lavman yapılır mı ne kadar acı açılmıştır kurban olurum. Zeytinyağı ve pekmez dışında aklıma bsiey gelmiyor
Gakkoyenge Beraymom çok kötüydü şimdi ara ara ağlıyor çok korktum allahım kimseyi evladıyla sınamasın
Beraymom Gakkoyenge çok iyi anlıyorum kızımda çok yaşadım çok zor durum inşallah yapar . mamadan dolayı mı kabız olmuş
kanalizereis Gakkoyenge evet hemen tuvaletini yapıyor gazını yağıyor rahatlıyor. Kiraz çekirdeği bulursanız onu da ısıtıp koyabilirsiniz. Kiraz çekirdeği geç soğuyor sıcaklığı muhafaza ettiği için karnı uzun süre sıcak tutuyor.
Gakkoyenge Beraymom mama kullanmıyorum sadece anne sütü alıyor çok gaz birikmiş şimdi sürekli gaz çıkartıyor kabız değildi aslında gaz birikmiş şükür çıkıyor
Gakkoyenge kanalizereis evet kemerini aldım eve geldik hareket yaptırdık baya gazını yaptı oyun halısına koydum hareket ettikçe masaj yaptım gene çıkardı ama gene ağlıyor çok birikmiş
yoncaburak Gakkoyenge benım kızıma aşırı gazlıydı mamanın içine zeytınyag koyuyordum bide gaz için taze nane kaynatıp ağzına verıyordum çay kaşığı ile hiç bir gaz damlası işe yaramamıştı bizde hergun ılık banyo yaptırırdım
Gakkoyenge yoncaburak GezginPaNDa Beraymom Hepinize çok teşekkür ederim eve geldik hareket yaptırdık baya gaz çıkardı oyun halısına koydum masaj yaptım gene çıkardı ama gene ağlıyor şimdi uyutmaya çalışıyorum inşallah geçicek çok kötüydü başımıza sağlıkçılar toplandı 4 kişi geldi o derece ağladı duyan geldi ilk kez böyle oldu mahvoldu dudakları buruştu ağlamaktan alnında kızarıklıklar çıktı dudakları kurudu resmen o ağladı ben ağladım çok kötü oldum elim ayağım boşaldı gaz değil başka bir şey var sandık mahvolduk arabayla nasıl gittik hastaneye bilemedik yaşlandım sanırım 🥹 hepinize çok teşekkür ederim