Asl-11 Oyun grubuna gönderen anneler var mı acaba? Nasıl, kaç aylıkken alıyorlar? 16 aylığız ben de merak ediyorum göndermeyi düşünüyorum
terliklerimlegeldim Asl-11 Şuan daha erken ve aşırı bir salgın var özellikle bebekler,çocuklar arasında. Yerinizde olsam bu aralar hiç düşünmem. Çokta steril ortamlar değil çünkü.🫤
Telaslianne @Asl-11 12aydan itibaren oyun grupları başlıyor.Ama 2yaş öncesi bebekler birbiriyle ilgilenmiyor pek hele biri ağlayınca falan bozuluyor ortam etrafinizda bebek varsa ev oturmaları daha iyi.Bende çok istiyordum oyun grubu ama 2yaş daha iyi dedi oğlumun anaokulu öğretmeni
Asl-11 terliklerimlegeldim bu ara düşünmüyorum memleketteyim zaten evime döndüğümde yaza doğru düşünüyorum merak ettim sadece gönderen var mı ortam nasıl diye
Telaslianne @Asl-11 halk eğitimin kursları var 3saatlik çocukta anne kurstayken oyun odası öğretmen eşliğinde oyun odasında oynuyor yazıldım çıkarsa gideceğim Yada bebek kütüphaneleri oyuncak dünyası gibi devletin saatlik oyun alanları var şehrinizde araştırip katilabilirsiniz