Gizemre [bilinmeyen] normal bence ama siz 2 çay kaşığı zeytin yağı hafif ısıtın verin yinede poposuna da sürün yumuşatsın Yapar illaki ama fitil kullanmayın bebeklerin poposunda çatlağa neden oluyor
Balkizim [bilinmeyen] karnında sertlik bebekte huzursuzluk yoksa çok normal doktorumuz da öyle diyor biz 10 günü buluyoruz bazen yaptığında da beline kadar yapıyoruz acısını çıkarıyor çocuğum :)
Balkizim [bilinmeyen] karnında sertlik falan var mı ya da huzursuzluğu bize doktor öyle demişti kabız olsa huzursuz olur kartı sert olur demişti
sevcannn mamayla birlikte anne sutu aliyorsa bebeğiniz o yüzden de kabız olabiliyor sma anne sütüyle birlikte kullanılınca kabızlık yapıyor ben sma kullanıyorum mamaya 1 2 damla zeytinyağı damlatiyorum kabızlık sıkıntımız olmuyor
Alpgdd Bi kaç gün Gece emzirmesine yakın saatte kimyon yiyin 1 kaşık sabaha yapar. Arada pamuğu zeytinyağına batırıp poposuna sürüyorum. Yaraya tampon yapar gibi yapıyorum içine bi şey sokmuyorum sürekli uyarmak iyi değil.
Balkizim [bilinmeyen] su içirmeye bak o zaman İlk geç kaka yaptığında bizim de kokuyordu ama benim ki su içmiyor zorla 2 yudum anca bende bol bol emziriyorum emiyorsa eğer su ihtiyacını anne sütünden alır 7 aylık olcaz nerdeyse su içmiyor zorla 2 yudum napcan bilmiyorum
Alpgdd Zeynebinannesi kaşıkla ağzıma atıyorum üstüne su içiyorum. İster ekmekle yiyin ister domatese zeytinyağı ile döküp yiyin.
ilknurcelik [bilinmeyen] 2 gün çok kısa bir süre aslında zeytinyağı verin su verin yapar kendi kendine inşallah
Adakusumm [bilinmeyen] mama alan bebeklerde 3 gün normal demişti doktorum fitile alıştırmayın bence biraz daha bekleyin yapacaktır