38Birannebirbebekbirbaba Kızlar annemde yemek takımı varmış ama kullanmıyormuş ve bana vermek istiyor eşim bunlar nerden çıktı derse ne demeliyim sizce kızar genelde annemden bişey almama annem gönül koyduğu için dayanamıyorum ne yapayım
Busegr 38Birannebirbebekbirbaba eşiniz niye karışıyorki annenizle sizin aranızda geçen muhabbete canın istedi ve aldın bu kadar
Busegr 38Birannebirbebekbirbaba çöpse çöp pislikse pislik orası seni ilgilendirir eşini değil bence bu kadar karışmasına müsade etme kimseye düşmez. Şahsen eşim bana böyle bir muhabbeti asla yapamaz yaptırmam kendi ailesiyle arasında böyle bir muhabbet geçsede ben karışmam evlendik diye öyle her kadın işlerinede girmeyiversinler bir zahmet 🤷🏼♀️
Busegr 38Birannebirbebekbirbaba sen almak istemiyormusun annen gönül koyacak diyemi almak zorunda hissediyorsun benmi yanlış anladım
38Birannebirbebekbirbaba Busegr tabii ki de haklısınız alıyorsam koyacak yerim illaki vardır olmasa zaten bende almam ben onun işine karışamam karıştırtmaz siz nasıl yapıyorsunuz ya ben beceremiyorum bunu ne yapsam karıştı nasıl engellediniz karışmasını
38Birannebirbebekbirbaba Busegr istiyorum neden istemeyeyim ama eşim alma diyor annem şunu sana vereyim dedi bir kaç kere yok dedim ne yapaam sen kullan dedim hemen gönül koydu yani
aslanimiz Böylesi şeyler kadını ilgilendirir kocaya düşmez eğer fazlalığın da varsa sende ihtiyacı olana ver ben şahsen fazla eşya sevmem evimde
38Birannebirbebekbirbaba aslanimiz aslında fazla eşyam yok çeyize biz tabak almayı unutmuşuz şimdi yeni yeni alıyorum ya annemden ya kendim
Busegr 38Birannebirbebekbirbaba sevdiğim bir tabaktı annem kullanmayacakmış ben aldım yerimde var de bitir konuyu uzatma söylenirsede annemle aramda olan muhabbete karışma de
Busegr 38Birannebirbebekbirbaba anladığım kadarıyla yeni evlisin şimdiden bu kadar söylenirse sende çekinirsen ilerleyen zamanda daha kötü etkiler bu durum seni bence herşeye söylenmesine müsade etme çünkü nasıl başlıyorsa öyle devam ediyor bana çok söylemişlerdi iyikide dinlemişim söyleyenleri
38Birannebirbebekbirbaba Busegr haklısınız bana da çok söylüyorlar ama ben beceremediğim için yapamıyordum teşekkür ederim sizin dediğinizi söyleyeceğim bakalım ne olacak
Busegr 38Birannebirbebekbirbaba ne biliyim anam senin eşinde ayrı bir garipmiş sonradan olmuş çeyize almamıştım diyince ben yeni evlisin sandım ama çok gerildim akşam akşam sen müsade etme bacım annenle aranda olan muhabbete karıştırma kimseyi
38Birannebirbebekbirbaba Busegr yok yeni evli değilim ama almayı unutmuşuz ilk evlendiğimiz sıralarda oturduğumuz yerden taşındık takımımın birazı kırıldı vs derken alıyorum işte biraz annemden biraz kendim alıyorum ama rşimin karışmasına anlam veremiyorum mutfak bnim değil öi istediğimi alır koyarım