Memolininannesi septembbr yani tamamen bitmesede hafiflese hiçte bilmiyorum ki aklıma o şekilde geldi o zaman tek çekmede bitirecek olan ağda yani oda canı acımasın diye çok dikkat etmek lazım
septembbr beyza1207 aaa evet o kremden var hatta yeni oğlumu sünnet ettirdim iğne acısını hissetmesin diye almıştım onubsürüp cımbızla alsam hissetmez belki ama işte sürekli alacam bu şekil oof of
ReisinKizi septembbr yaa yavrum o kadar çok da yokmuş. Akran zorbalığına karşı insanın eli kolu bağlanır ağdayla deneyin azıcık ortasını biraz azalsn yeter
Defnesare15 septembbr ama bişeyi yokki yaa kuzum dert edinmiş kendine.bi dra mı danışsanız ki belki başka bişey önerir.bahtı güzel olsun inşallah💕
Aynenkanka septembbr ya bu akran zorbalığı nereye kadar sürecek böyle bakmaya kıyamadığımız çocuklarımıza yaşıtları sırf çocuklar diye bu davranışlarda bulunuyorlar yazık çok üzülüyorum umarım travma kalmaz özellikle kız çocukları daha hassaslar 😔 soruna gelince de yıllardır ben kendim dudak üstü ve kaşlarımı kaş usturasıyla alırım hiç yayılma ya da kalınlaşma olmadı. İstersen vücudunun görünmeyen başka bir yerinde bir kaç kere dene baktın sertleşmiyor almaya devam edersin ama zannetmiyorum yayılsın. Almaya karar verirsen de kuru olarak alma sabunla kayganlaştır canım
lidokain Aynenkanka neden öyle zorbalik çok fazla çünkü aileler gereken eğitimi veremiyor küstah terbiyesiz fazla özgür yetisiyorlar. Kendimden örnek vereyim bana da bıyıklı derlerdi. Ama başka kusurları olan arkadaşlarimda vardı ben onlarla dalga gecmezdim. Veya bu zorbalığı yapan 4-5 kişi vardı başkası ugrasmazdi dalga gecmezdi
Deletedmom_110 Aynenkanka ailelerin tutumu önemli ben kızıma okula başladığımızda hatta ara ara kimi tüylü olur annecim kimi kilolu kimi zayıf Allah öyle yaratmış asla dalga geçmiyoruz çok günaha gireriz onlar büyüdükçe geçen şeyler dedim kızlar da oluyor erkekler de de vs çok şükür geçene bile geçende müdahale etmiş kızım onu Allah öyle yarattı diye öğretmeni söyledi çok hoşuma gitti kızımın dinozoru panduflaroyla aylarca dalga gectiler en son kıyamadım gittim yeni aldım sadece aşsın istedim ama onu başaramadım maalesef oluyor en büyük tutum aile kesinlikle
sedefff2023 septembbr sizi çok iyi anlıyorum ama bunun için henüz çok erken kal usturası daha fazla kalınlaştırır tüy sarartıcılar var ama yakar kimyasal makasla belki biraz boyunu kısaltsanız
Tombikdonerartikcokpahali Uyuşturucu kremler var. Nasıl olur bilmiyorum safece benimki bir fikir. Sürüp sonra ağda yapsanız canı acımaz belki
septembbr Tombikdonerartikcokpahali uyuşturuvu krem aklıma yattı onu sürüp sonra cıöbızla azaltacak kadar almaya çalışacağım çok bembeyaz olursa o da bi sıkıntı 😭
niluna septembbr benimde kaşlarım bitişik kızımda benm kopyam çok dua ettim eşime benzesin diye ama klonlanmış gibi kızım sizinde dediğiniz gibi çok içime kapanıktım ben bu işi kızım olula başlamadan halletmeyi düşünüyorum daha 2 buçuk yaşında evde lazer aletim var ama göz çevresi için kullanılmıyor krem sürüp ağda yapmak bana mantıklı geliyor
septembbr niluna ya ben de kaşlarımın arasını lazerle aldırdım aryık hiç çıkmıyor 1 tane bile asslında azıcık acı vetici ama bikaç seansta biterdi benim kadın doktorum kızını ilkokulda bıyıklarınıblazerle aldırmıştı
Busniscio Bende kaş usturası kullanıyorum tüm yüzüme kaşımı bi tık kalın çıkarmaya başladı ama haftada bir on günde bir yaparsam tertemiz oluyor . Sizde ayda bir yapsanız bile yeter bence kesinlikle mantıklı ve travmasız çözüm bu
Sevensevilen septembbr çocuğunuzun sınıfında özsaygı, farklılıklara saygı çalışılmalı ki sorun kökten çözülsün. Okul psikolojik danışmanından destek alın 5 yaş çok küçük bir şey kullanmanız için.
niluna Sevensevilen çok haklısınız ama sınıfla okulla bitmiyor ki kim hangi birini uyarsın koca koca insanlar bile dalga geçiyor ve bunu yaşadığım için biliyorum bildiğim şeye parmak kaldıramazdım arkadaşlık kuramazdım daha nice kötü etkisi var bu kıl işinin maalesef
septembbr lidokain evet biri bi oyuncağını herkesle payşaşıp kızıma vermiyor senin kaşların neden böyle pis gibi görünüyor demiş şaka gibi bilmiyorum ki ne yapayım hepsi 4-5 yaş artık bunun bir kusur olduğuna ikna olmuş durumda rabbim başka sıkıntı vermesin çok zor bu küçücük 2 tüy parçası bile bana dert oldu ne büyük engellerle savaşanlar var
niluna septembbr doktorlara sormak iyi olur sanırım minicik bir şey bütün hayatını etkiliyor malesef😑
ebrusalihhh septembbr ağda bandı alıp tekte çekebilirsiniz çok canı da yanmaz cımbızla usturayla daha zor olmaz mı ustura allah korusun ne biliyim bi hareket etse o an
kamyon_leo septembbr karıncayumurtası yağı da alın ol adı aldıktan sonra sürün belki azaltır o öyle duymuştum