Tatlimomy Kızlar 20 dakikadan sonra silik ince bir çizgi gördüm sizde goryormusunuz nagatiftir dimi Son adet tarihim 2 Aralık
septembrmom Tatlimomy ayyy benim de son regl tarihhim 2 Aralık 2022 di. 8 Eylül’de doğum yaptım. Hayırlısı olsun hakkınizda
Mikoiledikonunannesi Tatlimomy testi tekrarlayın bence . 20 dk gec bende de olmuştu . Bide Instagram’da mi paylastiniz
Tatlimomy Mikoiledikonunannesi yok paylaşmadm 20 dakikadan sonra çıktı böyle ilk dakikalar yoktu iste
Minikkizimm Tatlimomy benimde böyleydi ilk hamileligimde ilk basta cikmadi 1 saat snra falan baktim böyle olmus. Doktora gittim kese yoktu. Kanda 2 haftalik oldugu cikti. Hayirlisi olsun insallah verebiliyosaniz kan verin yarn garanti olsun
Adaalinamm Tatlimomy kesinlikle pozitif benimde böyle oldu ikinciyi yaptım yine öyle oldu sonra hastaneye gidip kan verdim bir gün arayla 4 haftalık hamileymişim
Adaalinamm Tatlimomy kendim evde 2 kere test yaptım silik kırmızı çıktı diye sonra kan verdim pozitif çıktı
Tatlimomy Mikoiledikonunannesi yarın yada birazdan gideerim hastaneye uykum kaçar yarını. Bekliyemicem